RAZVAN MIRONESCU, discutii cu directorul RADET despre furnizarea de apa calda si caldura in Sectorul 6

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a avut o intalnire cu Directorul General RADET, VALENTIN VITALARIU si cu GABRIEL TANASE, consilier al Directorului General pentru a evalua situatia la zi a distributiei de apa calda si caldura in Sectorul 6.

Liberalul a solicitat aceasta intalnire in contextul in care Sectorul 6 a fost recent afectat de o avarie la nivelul ELCEN si care a creat un disconfort major unui numar important de cetateni din sector, potrivit unei informari pe o retea de socializare.

” Discutia a fost deosebit de utila si constructiva si am inteles exact situatia in care se gaseste acum RADET dar si ce solutii sunt pentru ca cetatenii din sectorul 6 sa nu mai fie afectati deloc sau cel mult pe termen scurt (de ordinul orelor) de probleme de furnizare si distributie a agentului termic”, declara RAZVAN MIRONESCU

CITESTE SI: Locuintele din Drumul Taberei vor fi incalzite la parametri optimi cel tarziu miercuri

“Una dintre deciziile foarte importante luate astazi in cadrul intalnirii a fost stabilirea in urmatoarele zile a unei retele de circa 30-40 de persoane de incredere din sector, din randul administratorilor , al presedintilor de asociatii de proprietari sau al altor voluntari, care sa furnizeze in timp real unui consilier de-al meu (punct unic de contact) informatii despre furnizarea necorespunzatoare a caldurii sau apei calde in sector, in zonele unde acestia domiciliaza. Aceste informatii vor fi transmise unei persoane cu functie de decizie operativa din cadrul RADET, care va lua masurile de remediere imediate, folosind sistemul automatizat existent in cele 167 de puncte termice din sector sau prin deplasarea pe teren a echipelor de interventie. Voi informa cetatenii sectorului in legatura cu aceasta modalitate de comunicare imediat ce vor fi stabilite detaliile, adica in cursul zilei de maine 8.01.2016”, conchide liberalul. 

CITESTE SI: INTRERUPEREA CALDURII in Capitala, cauzata de avarii atat la RADET, cat si la ELCEN

Deputatul RAZVAN MIRONESCU multumeste conducerii RADET pentru deschiderea aratata si spera ca aceasta iarna va trece fara evenimente insemnate. 

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU