RAZVAN MIRONESCU: Doi dintre contracandidatii mei la PRIMARIA SECTORULUI 6 sunt urmariti penal. Lansez un apel catre locuitorii sectorului 6 sa fie atenti la integritatea si moralitatea celor pe care doresc sa ii voteze

RAZVAN MIRONESCU, candidatul Partidului National Liberal, la PRIMARIA SECTORULUI 6, a sustinut astazi, 27 mai a.c., o conferinta de presa la sediul central al partidului in care a vorbit despre doi dintre contracandidatii din sectorul 6 care au probleme cu legea, ambii fiind urmariti penal.

 “Am in fata doi contracandidati urmariti penal motiv pentru care lansez un apel catre locuitorii sectorului 6 sa fie atenti la integritatea si la moralitatea celor pe care doresc sa ii voteze. Situatia contracandidatilor mei se prezinta astfel: GABRIEL MUTU, candidatul PSD, este urmarit penal de DIICOT pentru infractiuni economice. STEFAN FLORESCU, candidat independent, care are in spate grupuri interlope din Bucuresti, este in atentia procurorilor DNA pentru presupuse fapte de coruptie legate de Piata Progresul din Soseaua Giurgiului. Totodata, nu exista, in momentul de fata, o declaratie de avere din care sa rezulte cum a cheltuit, de ani de zile, bani pentru campaniile electorale, unele mascate. Din data de 29 aprilie a.c. lui STEFAN FLORESCU  i s-a deschis, la sectia de Politie numarul 25, un dosar penal pentru coruperea alegatorului. Acest personaj dubios are datorii fiscale la ANAF si chiar la PRIMARIA SECTORULUI 6, pentru care candideaza astazi. Mai exact, fundatia pe care o detine are datorii la ANAF in valoare de 12.000 lei, pentru care este in executare silita, datoriile fiind vechi si foarte vechi, iar la Administratia Pietelor, cu care a avut niste contracte de asociere, are datorii de peste 25.000 lei.”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: PSRO PARIAZA PE RAZVAN MIRONESCU LA SECTORUL 6

Totodata, RAZVAN MIRONESCU a remarcat ca in aceasta campanie electorala multi dintre candidatii PSD au evitat participarea la dezbateri, in frunte cu doamna Firea. “Doamna Firea i-a jignit pe alegatori prin refuzul de a accepta invitatia la dezbateri lansata de Catalin Predoiu. Bucurestenii au dreptul sa vada solutiile pe care cei doi le ofera bucurestenilor. Desi doamna Firea are un discurs articulat, cu dictie foarte buna, a invatat pe dinafara ce vrea sa le spuna alegatorilor, dar nu a inteles nimic. Un bun exemplu in acest sens a fost la televiziunea B1TV, unde doamna Firea s-a apucat sa deseneze pe hartie schema termocentralelor RADET.”

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU