Razvan Mironescu: Este timpul unui candidat care promite mai putin si face mai mult

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, a declarat luni, in emisiunea “24 intr-o ora” de la Digi 24, ca cifrele din sondajele de opinie prezentate de Research Grup si GSSC Avangarde difera de cifrele detinute de ACL, care il crediteaza cu trei procente in jos pe Victor Ponta si cu trei procente mai mult pe Klaus Iohannis.

“Cifrele difera de cifrele pe care le avem noi, trei procente in jos pentru domnul Ponta si trei procente in sus pentru domnul Iohannis. Intrebarea este de unde va mai putea domnul Ponta sa ia voturi in turul doi?”, a spus Mironescu.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Avem noul PNL. In 2015 va fi o reorientare in Parlament si vom schimba Guvernul

Liberalul a tinut sa sublinieze si faptul ca, in situatia in care Klaus Iohannis se va califica in turul doi, Calin Popescu Tariceanu cel mai probabil ca nu va vota cu candidatul ACL, insa mult mai important este ce va face electoratul lui Tariceanu.

“Toti cei de acolo au fost membri ai PNL, domnul Melescanu, domnul Tariceanu… Domnul Tariceanu probabil va vota cu domnul Ponta, problema este ce vor face alegatorii domnului Tariceanu”, a punctat Razvan Mironescu.

Citeste si: SONDAJ ALEGERI PREZIDENTIALE: Scorurile in primul tur

“Mai este un aspect. In mediul rural exista o paradigma cum ca cetatenii voteaza ce spune primarul. (…) In 2014, insa, cetatenii au invatat sa faca diferenta intre un mesaj plin de promisiuni si unul sincer, care aduce solutii. Cei care promit pe banda rulanta, a doua zi dupa alegeri se fac ca au uitat toate promisiunile. Este timpul unui candidat care promite mai putin si face mai mult”, a completat Razvan Mironescu.

Deputatul PNL a mentionat si faptul ca “domnul Iohannis a aratat ca este un administrator profesionist al unei comunitati, are o pregatire foarte solida din punct de vedere universitar si teoretic, dupa care a aratat si in practica pregatirea pe care o are. Sibiul este un model de comunitate si de actiune”.