RAZVAN MIRONESCU ii acuza pe MUTU si BODU ca au promis contracte pe bani publici Clanului Vasiloi

RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6, a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa contracandidatilor sai. Acesta sustine ca GABRIEL MUTU, candidatul PSD, blocheaza un caiet de sarcini pentru concesionarea serviciilor de salubritate, prin consilierii PSD, pentru a acorda ulterior contractul “CLANULUI VASILOI”.

Este vorba despre actionarii de la firma Ilcor Auto, firma care se ocupa cu ridicarea masinilor din SECTORUL 6 in urma unui contract incheiat cu Primaria condusa de Cristian Poteras in acea perioada. RAZVAN MIRONESCU il acuza si pe independentul SEBASTIAN BODU ca face jocurile lui MUTU si ca in spatele candidaturii lui ar sta chiar social democratul.

 “Actuala firma care preseteaza serviciile de salubrizare in SECTORUL 6 este aproape de faliment, asa ca se impunea schimbarea rapida a acesteia. Recent a fost elaborat un caiet de sarcini in vederea organizarii unei licitatii publice cat mai repede. Asa cum anticipam, ieri, consilierii PSD, la indemnul domnului GABRIEL MUTU, au blocat noul caiet de sarcini care in forma actuala  garanta, in conditii de transparenta, selectia unei firme de salubrizare care sa presteze servicii eficiente, moderne si de calitate in beneficiul cetatenilor din sector, in acord cu directivele europene.

CITESTE SI: INTERVIU RAZVAN MIRONESCU: SPER CA OAMENII SA NU MAI ALEAGA PENALI

Domnul MUTU are, insa o miza personala in aceasta ecuatie. Se gandeste ca va ajunge primar si va putea acorda contractul de salubrizare, in valoare de peste 100 de milioane de euro, prietenilor dumnealui din CLANUL VASILOI, cei care au terorizat ani de-a randul, in era Poteras, locuitorii SEDCTORULUI 6 cu ridicatul masinilor, prin firma Ilcor. Cred ca aveau cele mai mari tarife din lume, nu doar din Bucuresti. Domnul GABRIEL MUTU, fiind „doar” urmarit penal de DIICOT pentru o frauda in valoare de 25 de milioane de euro, avand modelul sefului sau condamnat penal, Liviu Dragnea, se gandeste ca va putea sa-si bata joc de banii publici in continuare pentru ca va avea mereu sprijinul partidului sau.

Are sustinere si din partea traseistului SEBASTIAN BODU cu care imparte aceasta campanie, de altfel domnul BODU candidand la PRIMARIA SECTORULUI 6 la invitatia si cu sprijinul domnului MUTU. Doar se pare ca domnul Bodu a calculat semnaturile depuse pentru candidatura cam cum calcula TVA-ul pe cand era sef la ANAF. Vreau insa sa le transmit pe aceasta cale ca nu le voi permite sa distruga SECTORUL 6 si ca voi convinge cetatenii sa-mi acorde increderea lor, venind cu solutii concrete, in conditii de transparenta totala si cooperare cu toti cei care doresc sa se implice in regenerarea sectorului”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: FACEBOOK / RAZVAN MIRONESCU