RAZVAN MIRONESCU, in vizita la cresele DGASPC Sectorul 6: Am gasit standarde cu adevarat EUROPENE

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a vizitat in decursul zilei de vineri Cresele “Neghinita” si “Harap-Alb”, unitati aflate in subordinea Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 .

RAZVAN MIRONESCU a declarat ca cele doua unitati ofera celor mici standarde la nivel european. 

CITESTE SI: Deputatul RAZVAN MIRONESCU a initiat doua AMENDAMENTE in favoarea realizarii unor lucrari cu finantare guvernamentala in SECTORUL 6

”Sunt foarte multumit sa afirm fara rezerve ca am gasit conditii de educare si ingrijire a copiilor la standarde cu adevarat europene . Siguranta acestei afirmatii este data de expresia de fericire si siguranta pe care am citit-o pe chipul fiecaruia dintre cei peste 500 de copii care isi petrec ziua in aceste doua unitati reprezentative ale DGASPC sector 6 . Totul este posibil datorita unui personal admirabil , medici, educatoare, asistente, ingriitoare, bucatarese, care isi fac meseria cu omenie si profesionalism desavarsit”, scrie liberalul pe o retea de socializare.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A FACUT O SERIE DE PRECIZARI LEGATE DE PRETUL DE VANZARE AL LOCUINTELOR DIN ANL BRANCUSI

Emotionat de copiii din cele doua centre ale DGASPC Sector 6, RAZVAN MIRONESCU le-a promis celor mici ca se va intoarce cu creioane si carti de colorat.

”Ma voi implica in perioada urmatoare in dotarea superioara a acestor crese cu materiale didactice. Saptamana viitoare voi face deja o prima donatie constand in seturi de creioane colorate si carti de colorat pentru toti copiii”, conchide deputatul PNL. 

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU