RAZVAN MIRONESCU, initiativa alaturi de cetatenii din Sectorul 6 pentru reabilitarea strazii Liniei

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a inceput, impreuna cu cetatenii Sectorului 6, o campanie de strangere de semnaturi pentru reabilitarea de urgenta a strazii Liniei. Acesta actiune vine in sprijinul solicitarii pe care deputatul a transmis-o catre CGMB.

“Astazi m-am intalnit cu un grup de initiativa al cetatenilor din zona strazii Liniei , Intrarea Liniei , strada Trenului , din sectorul 6. Am stabilit impreuna sa sustinem cu semnaturi ale cetatenilor din zona solicitarea pe care am trimis-o ieri Consilierilor Generali ai Capitalei, aceea de a include urgent in acest an strada Liniei intr-un amplu proces de completare a continuitatii si reabilitare, insemand apa, canalizare, si sistem rutier inclusiv parcari adiacente si trotuare. Dupa cum se poate observa in poze, situatia in zona este incompatibila cu standardele de viata ale unei capitale europene, iar acest lucru trebuie sa fie schimbat de urgenta”, scrie RAZVAN MIRONESCU pe un site de socializare.

CITESTE SI: Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a trimis o solicitare referitoare la SECTORUL 6 catre CGMB

Deputatul le-a explicat cetatenilor ca vinovat pentru starea critica a strazii Liniei este fostul primar al Capitalei, SORIN OPRESCU. 

“Din pacate, a trebuit sa explic oamenilor ca promisiunile facute in 2012 de Oprescu atunci cand a candidat pentru al doilea mandat de primar au ramas , ca si multe altele, promisiuni desarte si ca din aceasta cauza suntem in aceeasi situatie ca acum 4 ani si acum 8 ani cu aceasta zona. 
Am fost deosebit de placut surprins sa constat gradul ridicat de implicare al locuitorilor zonei, si sper ca avand suportul lor sa pot determina Primaria Municipiului Bucuresti sa intervina si in aceasta zona uitata a Capitalei”, declara deputatul.

CITESTE SI: DEPUTATUL PNL RAZVAN MIRONESCU SOLICITA DEMITEREA SEFULUI CNAS, VASILE CIURCHEA

RAZVAN MIRONESCU s-a aratat interesat de problemele existente in Sectorul 6, motiv pentru care a solicitat interventia autoritatilor locale in vederea salubrizarii unui teren din zona.

“Cu aceasta ocazie, am rezolvat pe loc si o alta problema aparuta in zona, aceea a unui depozit ilegal de materiale reciclabile, focar de mizerie si de infectie in vecinatatea blocurilor de locuinte. Am solicitat si obtinut interventia operativa a autoritatilor locale, Directia Mediu din Primaria Sectorului 6, Politia Locala a sectorului 6, SC Urban SA, Sectia 21 Politie, la aceasta ora fiind in curs de desfiintare acest depozit ilegal iar zona va fi salubrizata complet pana la sfarsitul zilei de maine”, conchide RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU