RAZVAN MIRONESCU prezinta situatia parcarilor aflate in curs de REABILITARE de pe Iuliu Maniu si Dezrobirii – GALERIE FOTO

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU  a anuntat pe pagina sa de Facebook finalizarea unor lucrari de REABILITARE a unor zone din SECTORUL 6 si a anuntat care vor fi noile tinte ale reabilitarilor. Prin intermediul unei postari si a unei galerii foto, RAZVAN MIRONESCU a prezentat situatia parcarilor unor blocuri de pe BULEVARDUL IULIU MANIU si STRADA DEZROBIRII si a anuntat ca vor incepe noi lucrari de REABILITARE a acestor zone. 

„Imediat dupa finalizarea lucrarilor de asfaltare/reparatie a aleilor din zona str. Brasov- aleea Valea Florilor-aleea Bucsanesti, se dau curs solicitarilor pe care le-am primit inca din primul an de mandat ( imi cer scuze petentilor pentru intarzierea solutionarii) de la blocurile 21,22 din Bd Iuliu Maniu si M25 si 24 din str. Dezrobirii . Astfel, sunt in plina desfasurare lucrarile de amenajare a unor parcari pe locurile unde pana acum se putea parca doar in noroi, dezorganizat si fara a se putea asigura alocarea clara prin contract a unui loc de parcare. Cu aceasta ocazie zona adiacenta locului de joaca din str Cetatea de Balta nr. 1 va fi reabilitata complet si speram ca si depozitele spontane de gunoi vor dispare, cetatenii certati cu bunul simt intelegand ca eforturile administratiei locale de curatare si modernizare a zonei trebuie respectate . Voi reveni cu imagini cand lucrarile vor fi terminate complet”, a anuntat RAZVAN MIRONESCU, pe contul sau personal de facebook.

Sursa foto: facebook Razvan Mironescu