Razvan Mironescu: Recomand domnului Voiculescu sa ridice eventualele probleme in cadrul USL sau ACD

razvan-mironescu

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, a criticat acuzatiile aduse de Dan Voiculescu la adresa PNL si a declarat ca partidul din care face parte este un partener corect si loial in USL. Totodata, Razvan Mironescu a tinut sa sublinieze ca atat la nivel legislativ, cat si la nivelul Sectorului 6, exista o colaborare foarte buna intre parlamentarii PNL si cei ai PC.

“PNL este un partener corect si loial in USL. Nu am auzit vreodata vreun atac al unui membru PNL la un membru PC care face parte din Guvern. Din punct de vedere parlamentar am observat o colaborare si o coordonare foarte buna intre parlamentarii USL in general si intre cei ai PNL si PC in particular. La nivelul Sectorului 6 sunt permanent in legatura cu deputatul Damian Florea, care este secretar general al PC si ne sprijinim reciproc in actiunile parlamentare si in cele din colegiile in care am fost alesi, colegii invecinate din cartierul Militari. In calitate de parlamentar apropiat de mediul de afaceri, apreciez in mod deosebit activitatea doamnei ministru Maria Grapini atat pe zona de IMM, cat si in sustinerea si promovarea turismului”, a declarat deputatul liberal.

In contextul declaratiilor facute in aceasta dimineata de Dan Voiculescu, Razvan Mironescu i-a recomandat fondatorului PC sa ridice eventualele probleme in cadrul USL sau ACD, deoarece declaratiile politice in contradictoriu nu servesc scopului USL.

“As recomanda domnului Voiculescu sa ridice eventualele probleme in cadrul institutional al USL sau ACD si sa lamurim in mod amiabil orice nemultumire punctuala. Declaratiile politice de acest gen nu servesc scopului generos al USL, acela de a ridica nivelul de trai al romanilor prin actiuni coerente si sustinute in vederea realizarii unei cresteri economice sustenabile”, a completat deputatul Mironescu.

Reamintim ca Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca PNL i-a jignit pe conservatori apropiindu-se prea mult de Traian Basescu.

“PNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori, avand actiuni frivole fata de parteneri, PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu”, a spus Voiculescu.