Razvan Mironescu: Scopul sedintei BPN este reluarea in conditii de normalitate a guvernarii

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, a declarat ca in sedinta Biroului Permanent al PNL din aceasta seara se vor stabili cele mai bune solutii pentru reluarea in conditii de normalitate a guvernarii si functionarii USL, astfel incat masurile liberale sa poata fi aplicate in continuare.

Razvan Mironescu a facut referire la reducerea CAS si la neimpozitarea profitului reinvestit, masuri liberale care vor fi anuntate la inceputul lunii aprilie si aplicate de la 1 iulie 2014.

“Scopul si esenta intalnirii se refera la reluarea in conditii de normalitate a guvernarii si functionarii USL, pentru ca romanii sa beneficieze de masurile care trebuie sa intre in vigoare anul acesta si care au fost in majoritate masuri liberale. Ma refer la reducerea CAS si neimpozitarea profitului reinvestit. Vor fi anuntate la 1 aprilie si aplicate de la 1 iulie”, a declarat deputatul Razvan Mironescu, la B1 TV. 

Cu privire la declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia il va propune astazi pe Klaus Iohannis ca ministru de Interne, Razvan Mironescu a declarat: “BPN al PNL trebuie sa ia o decizie care sa permita premierului sa inainteze aceste propuneri. S-a avut in vedere ca functia de vicepremier sa fie asociata functiei de ministru de Interne”.

Liberalul a mai precizat ca in sedinta PNL de marti seara este foarte probabil sa se propuna si sanctionarea senatorului Sorin Iliesiu. 

Biroul Politic National al PNL s-a reunit marti, incepand cu ora 17.00, in sala de sedinte a grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor. Sedinta este condusa de presedintele PNL, Crin Antonescu.

Reamintim ca premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca il va propune pe Klaus Iohannis ca ministru de Interne. “Sunt patru propuneri, eu astazi voi trimite documentele pentru toate patru. Daca la ora 5 dl presedinte Antonescu imi da OK-ul, le trimit si in felul asta inchidem toata discutia. Cele patru sunt dl Nicolaescu, dl Busoi, dl Atanasiu si dl Iohannis – ministru de Interne”, a spus Ponta la sediul MAI.

Intrebat cum comenteaza declaratia premierului, presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns: “V-am spus doar ca premierul nu va putea face aceasta numirecu forta”.