RAZVAN MIRONESCU si-a petrecut VINEREA printre CETATENII SECTORULUI 6 – GALERIE FOTO

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a participat vineri la mai multe intalniri cu CETATENII SECTORULUI 6. Discutiile s-au purtat in jurul nemultumirilor semnalate in SESIZARILE pe care bucurestenii le-au facut, RAZVAN MIRONESCU promitand ca o sa rezolve aceste probleme cat mai repede cu putinta.

„Astazi a fost o noua zi de intalniri cu cetatenii din sector dar si de a verifica pe teren unele sesizari ce mi-au fost adresate . Astfel, am fost in zona str. DEALUL TUGULEA si VETERANILOR, unde sunt necesare reparatii la unele alei si reabilitarea unui loc de joaca, si m am intalnit cu cetatenii din ALEEA COMPOZITORILOR. Aici, ca de altfel in multe zone din sector, discutiile s-au centrat pe REABILITARE, TOALETAREA POMILOR si AMENAJAREA SPATIILOR VERZI. Voi face tot ce pot pentru a raspunde cat mai repede solicitarilor ce mi au fost adresate”, a declarat, pe contul sau de facebook, deputatul RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: ASUMAREA DE CATRE TOATE FORTELE POLITICE A ACORDULUI PENTRU BUCURESTI – SINGURA SOLUTIE PENTRU O BUNA ADMINISTRARE A CAPITALEI

Intalnirile de ieri au facut parte dintr-o serie de intrevederi pe care RAZVAN MIRONESCU le are cu cetatenii pe care ii reprezinta in Parlamentul Romaniei, respectand sloganul sau ”NU PROMIT DECAT LUCRURI PE CARE LE POT FACE”. 

Sursa foto: facebook / razvan horia mironescu