RAZVAN MIRONESCU si LUDOVIC ORBAN la mitingul Initiativa Prelungirea Ghencea: Nu se mai poate trai asa! Oprescu e de vina!

Grupul Civic Initiativa PRELUNGIREA GHENCEA a organizat astazi, incepand cu ora 11:00, un miting de protest, urmat de un mars pe traseul  pe traseul Ansamblul Primavara-Bariera Domnesti- Cartierul Latin. Locuitorii sunt nemutumiti ca strada PRELUNGIREA GHENCEA nu a fost largita la patru benzi si ca lucrarile la pasajul Domnesti nici macar nu au inceput.

RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 a fost si el prezent la eveniment impreuna cu LUDOVIC ORBAN, candidatul PNL la PRIMARIA GENERALA a Capitalei. RAZVAN MIRONESCU sustine ca in calitate de deputat al Sectorului 6 s-a zbatut foarte mult pentru ca Ministerul Transporturilor sa aloce o linie speciala din bugetul pe 2016 care sa fie utilizata pentru pasajul Domnesti. La randul sau, LUDOVIC ORBAN promite ca daca va castiga alegerile, in primii doi ani de mandat va rezolva problema.

“La audierile pentru bugetul pe 2016 ale ministrului Transporturilor am cerut si insistat foarte mult sa se aloce o linie bugetara speciala pentru Pasajul Domnesti. In cele din urma a fost aprobata interpelarea mea, s-a organizat o licitatie si in prezent suntem in perioada de analiza a contestatiilor. In ceea ce priveste PRELUNGIREA GHENCEA lucrarile au fost sistate imediat ce a preluat Sorin Oprescu mandatul. Constructorul care trebuia sa se ocupe a intrat in insolventa, apoi in faliment, iar PRIMARIA CAPITALEI nu s-a mai preocupat deloc de subiect si a lasat lucrurile asa cum le vedeti si acum: trafic infernal, noroaie, lipsa trotuare. Pentru mine, rezolvarea problemei PRELUNGIREA GHENCEA reprezinta o prioritate si chiar daca nu intra in atributiile PRIMARIEI SECTORULUI 6, voi merge la PRIMARIA GENERALA a Capitalei si nu voi renunta pana cand nu vom gasi o solutie rapida. Suntem in secolul XXI, intr-o capitala europeana. Nu se mai poate trai asa”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

“Ca primar general voi finaliza acest proiect in primii doi ani de mandat si voi insista pe langa responsabilii din Guvern pentru a finaliza si pasajul suprateran de la Domnesti.

Este bine ca oamenii au inteles sa se constituie in astfel de grupuri de initiativa cetateneasca pentru dialogul cu autoritatile responsabile. Mereu am fost deschis catre dialog, argumente si solutii, iar astfel de grupuri vor deveni partenerul constant al Primariei in administratia mea”, a spus si LUDOVIC ORBAN.

Sursa foto: Mondo News