RAZVAN MIRONESCU solicita DEMISIA presedintelui COSR, ALIN PETRACHE

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU, candidat la PRIMARIA SECTORULUI 6, ii solicita DEMISIA lui ALIN PETRACHE, presedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR). Liberalul considera ca astazi sportul romanesc este la pamant din cauza ca, de-a lungul timpului, acest domeniu a fost politizat din ce in ce mai mult si ca ALIN PETRACHE este dovada vie a implicarii politicului in sport.

“Am fost si eu sportiv de performanta. Am jucat baschet timp de 18 ani si ma doare sa vad ca astazi inregistram esec dupa esec in toate sporturile care altadata ne aduceau zeci de medalii. Am ajuns sa traim doar din amintiri. Gimnastica era pana nu demult sportul rege in Romania, iar acum ne aflam in situatia dramatica de a nu fi calificati cu echipa la Rio.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: SANATATEA COPIILOR ESTE PUSA IN PERICOL PRIN LIPSA PERSONALULUI MEDICAL IN SCOLI!

Cum am ajuns aici? Lucrurile sunt simple. De-a lungul timpului, oamenii politici s-au amestecat in domenii in care nu au niciun fel de competenta. Si-au impus in forurile conducatoare prietenii, nasii, fratii, fiii. Asa nu se mai poate. Acum doi ani, Alin Petrache castiga fara drept de apel presedintia COSR in fata legendelor Octavian Bellu si Elisabeta Lipa.

Ce il recomanda? Faptul ca era fiul lui Adrian Petrache, membru al celebrei triplete de afaceristi Petrache-Bitner-Cocos, care l-a avut indrumator la doctorat pe nimeni altul decat Gabriel Oprea. Ii solicit lui Alin Petrache sa-si dea demisia urgent pentru ca el nu este altceva decat reprezentantul unui sistem care a dus sportul romanesc la faliment. Se impune depolitizarea sportului si restartarea acestui sector cu oameni competenti si dedicati acestui fenomeni, nu bugetelor acordate”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU