RAZVAN MIRONESCU: TRAGEDIA de la COLECTIV s-a produs din cauza unei succesiuni criminale a nerespectarii legii

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a venit, joi seara in cadrul unei emisiuni televizate, cu o serie de opinii despre valul de revolta al romanilor manifestat prin protestele de strada din ultimele 3 zile, si a comentat pe marginea acestora.

RAZVAN MIRONESCU a explicat ca asteapta sa vada propunerile presedintelui Klaus Iohannis in sensul rezolvarii unei eventuale crize politice prin numirea unui nou premier si pasi catre formarea unui nou guvern: „Intr-o democratie lucrurile se intampla asa cum vrea majoritatea. Alegeri anticipate nu se pot face decat in 2 variante. Sa vedem ce propunere, ce nominalizare de prim ministru va face presedintele in urma consultarilor.”

CITESTE SI: MESAJUL DEPUTATULUI RAZVAN MIRONESCU, DE ZIUA ARMATEI ROMANE

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a explicat si conditiile care au dus la producerea  unei tragedii de talia celei de vinerea trecuta din clubul Colectiv: „Tragedia din clubul Colectiv s-a produs din cauza unei succesiuni criminale a nerespectarii legii in vigoare. Buretele respectiv nu avea ce sa caute in acel club, probabil nici artificiile, clubul in sine organizat la demisol cu geamurile zidite. (…) Autoritatile ar fi trebuit sa nu permita desfasurarea. Autoritatile locale, ISU, ANPC si celalte autoritati fac un screening al tuturor locatiilor de acest gen unde de produc aglomerari mari de persoane”, a declarat MIRONESCU.

Referitor la cei 3 actionari ai clubului Colectiv,  Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, RAZVAN MIRONESCU a exprimat ca sunt niste tineri care au incercat sa fenteze sistemul si „sa se descurce”. Totodata, RAZVAN MIRONESCU a exprimat ca este necesar ca sistemul sa se schimbe „in mod radical”, intrucat altfel va produce multe alte victime: „Asa aparent ei par niste oameni obisnuiti, nu par niste infractori. Sunt tineri, sunt niste persoane care au incercat sa se descurce in sistemul actual. Sistemul actual nu mai este un sistem sustenabil din momentul in care a inceput sa produca victime. Lucrul acesta trebuie oprit in mod radical”, a avertizat deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A FACUT O SERIE DE PRECIZARI LEGATE DE PRETUL DE VANZARE AL LOCUINTELOR DIN ANL BRANCUSI

Sursa foto: adevarul