CATALIN PREDOIU: RAZVAN MIRONESCU va fi CANDIDATUL PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6

Comitetul Executiv al PNL Bucuresti il propune pe deputatul RAZVAN MIRONESCU candidat al liberalilor la PRIMARIA SECTORULUI 6 al Capitalei.

Presedintele PNL Bucuresti, CATALIN PREDOIU, a precizat pentru Agerpres ca RAZVAN MIRONESCU a fost votat in reuniunea de joi seara a Comitetului Executiv drept candidat al PRIMARIA SECTORULUI 6, dupa ce fusese propus de organizatia PNL sector 6. Decizia finala in cazul candidaturii lui RAZVAN MIRONESCU va fi luata de Biroul Politic National care se va reuni luni 28 martie.

CITESTE SI: S-A DECIS! DEPUTATUL RAZVAN MIRONESCU ESTE CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA SECTORULUI 6

“In cadrul sedintei BPMB de ieri, 24 martie a.c., la propunerea Filialei PNL sector 6, a fost validata, cu unanimitate de voturi, candidatura lui RAZVAN HORIA MIRONESCU pentru PRIMARIA SECTORULU 6. Pentru definitivarea procedurii de desemnare, propunerea candidaturii lui RAZVAN HORIA MIRONESCU va fi inaintata Comisiei de Unificare a Partidului National Liberal” se arata in comunicatul remis Mondo News de PNL Bucuresti.

RAZVAN MIRONESCU, in varsta de 49 de ani, este membru PNL din 2006, iar din 2012 ocupa functia de secretar coordonator al filialei PNL Sector 6. 

Sursa foto: adevarul