RAZVAN MIRONESCU vrea sa transforme cinema Favorit in cel mai mare Centru Cultural European si sa reabiliteze Lacul Morii

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU, candidat la PRIMARIA SECTORULUI 6 vrea sa transforme fostul cinematograf Favorit in cel mai mare si modern Centru Cultural European din Bucuresti. Acesta spune ca are deja un plan bine pus la punct si ca daca va castiga alegerile, in maximum doi ani il va inaugura impreuna cu cetatenii SECTORULUI 6.

“Centrul Cultural European Favorit va fi structurat in trei mari sali multifunctionale, care vor fi destinate pieselor de teatru, spectacolelor, serilor dansante, serbarilor scolare, expozitiilor sau lansarilor de carte ale cetatenilor SECTORULUI 6. Vom avea si o bliblioteca, o sala de lectura, dar si o zona de alimentatie publica (bar sau cafenea). De asemenea, vom organiza cursuri tematice de teatru, balet, dans, instrumente muzicale si altele. In acelasi timp, Favorit va ramane si cinematograf. Vor rula constant filme pentru ca vreau sa ofer ocazia bucurestenilor sa retraiasca sau sa experimenteze pentru prima data bucuria cu care in trecut veneau aici la cinema. Va fi un centru care regulat va fi un generator de surprize pentru cetatenii SECTORULUI 6 si ne vom bucura impreuna de ele. In plus aici vreau sa organizez periodic dezbateri cu cetatenii pentru a putea sa-i ascult pe toti cei care au ceva de spus. In doi ani vreau sa-l inaugurez impreuna cu cetatenii SECTORULUI 6”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: SANATATEA COPIILOR ESTE PUSA IN PERICOL PRIN LIPSA PERSONALULUI MEDICAL IN SCOLI!

Candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 spune ca un alt proiect de suflet pentru el il reprezinta LACUL MORII.

“Un alt mare proiect de-al meu este zona LACUL MORII. Si aici am deja planul. Trebuie doar sa-l demarez. In primul rand, vreau sa solicit Primariei Generale trecerea administrarii peninsulei, care actualmente este lasata in paragina,  in subordinea PRIMARIEI SECTORULUI 6. Aceasta va deveni un loc de promenada, unde vor avea loc concerte si evenimente destinate bucurestenilor. Din bugetul local voi reabilita strada care leaga Crangasi de peninsula pentru a permite un acces facil catre aceasta. Intreaga zona adiacenta va fi igienizata si reabilitata. Va fi construita si o pista pentru biciclete. De asemenea voi solicita Primariei Generale sa amenajeze un debarcader pentru activitati de agrement pe malul apei. Am foarte multe planuri, vin cu solutii concrete pe care abia astept sa le implementez si sa demonstrez cetatenilor ca un bun gospodar chiar poate schimba in bine imaginea SECTORULUI 6”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: facebook/ RAZVAN MIRONESCU