RAZVAN MURGEANU, AUDIAT LA DNA

Fostul consilier prezidential, RAZVAN MURGEANU, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat procurori in dosarul in care se afla sub COTROL JUDICIAR pentru FAPTE de CORUPTIE.

RAZVAN MURGEANU este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalarea banilor. In acelasi dosar a fost arestata preventiv pentru 30 de zile si Gabriela Simion-Gangoe “practician in insolventa sub aspectul savarsirii infractiunilor de intermedierea ori inlesnirea efectuarii unor operatiuni comerciale sau financiare, de catre persoana care are sarcina de a supraveghea, a controla, a reorganiza sau a lichida un operator economic privat, complicitate la trafic de influenta, complicitate la dare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata si spalare a banilor, in forma continuata”.

In dosar procurorii acuza ca unei firme ce primise un contract de 72 mil lei. pentru reabilitarea termica a blocurilor i s-au cerut mai multe sume pentru efectuarea unei plati de 8,5 mil. lei de catre Primaria Sectorului 5.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea