RAZVAN PADURETU, fost campion cu DINAMO si URZICENI, condamnat DEFINITIV la INCHISOARE

RAZVAN PADURETU, fost jucator important al Ligii 1 care a castigat titluri de campion al Romaniei cu Dinamo Bucuresti sau Unirea Urziceni, trece printr-o perioada urata a vietii sale, fiind implicat intr-un accident de masina care s-a lasat cu victime.

Mijlocasul RAZVAN PADURETU a fost condamnat definitiv la 3 ani si 2 luni de inchisoare cu executare, pentru un accident mortal pe care l-a provocat in 2014, dupa cum anunta postul de radio Sport Total FM.

RAZVAN PADURETU a accidentat mortal un pieton in 2014, accidentul petrecandu-se in cartierul bucurestean Berceni. Fostul jucator de la Dinamo a fugit de la locul accidentului, fiind identificat a doua zi de politisti. Vineri, dupa ce s-a dictat sentinta de catre Curtea de Apel, RAZVAN PADURETU, care juca in Liga 2 acum la Metalul Resita, a fost ridicat de acasa si dus la penitenciar, pentru a-si ispasi pedeapsa, iar societatea la care victima avea polita RCA trebuie sa plateasca daune in valoare de 875.000 de lei.

RAZVAN PADURETU castiga titlul cu Dinamo in 2002 si 2007 si cu Urziceni in 2009. Fotbalistul a jucat si in grupele Ligii Campionilor, dupa titlul cucerit cu Unirea.

Sursa foto: realitatea