RAZVAN SAVA: GABRIELA FIREA este INCAPABILA sa se impuna in fata constructorilor de la Pasajul PIATA SUDULUI

RAZVAN SAVA, presedintele PNL Sector 4, trage un nou semnal de alarma referitor la situatia creata de lucrarile de la Pasajul Piata Sudului si lanseaza un atac la adresa primarului general GABRIELA FIREA pe care il acuza de incompetenta manageriala si lipsa de transparenta decizionala. In plus, liderul liberal ii solicita edilului Capitalei sa prezinte rezultatul unui audit care ar fi fost solicitat in luna iulie a anului trecut, cel putin conform declaratiilor GABRIELEI FIREA.

In continuare va prezentam, in varianta integrala, declaratia de presa remisa Mondo News de catre liberalul RAZVAN SAVA:

„In ultimele doua zile, doamna Gabriela Firea si-a reconfirmat incompetenta manageriala, in calitatea de primar al Capitalei, pe tema pasajului de la Piata Sudului.

Incercand sa pozeze intr-un lider autoritar si sa isi impuna punctul de vedere in fata constructorilor de la pasajul subteran de la Piata Sudului, doamna Pandele Firea esueaza lamentabil afirmand:  Desi am solicitat mobilizarea Dvs si reanalizarea graficului de executie al lucrarilor, in sensul finalizarii cat mai urgente a acestora, nu am constatat niciun progres semnificativ, fiind observata, in linii mari, aceeasi lipsa de implicare … ne aflam in situatia prevazuta in contract potrivit careia ati neglijat in mod flagrant si repetat sa va indepliniti obligatiile contractuale, desi ati fost notificati in repetate randuri…

Cu alte cuvinte, dupa aproape un an de zile de cand este primar general, doamna Gabi Pandele se multumeste sa constate aceeasi lipsa de implicare, in repetate randuri, a constructorului, tolerand bataia de joc fata de nervii si banii tuturor cetatenilor care sunt nevoiti sa treaca sau sa locuiasca in zona.

Doamna Pandele, treziti-va! Renuntati la logica asta de campanie electorala. Nu mai sunteti candidat, cand mergeati pe santier si zbierati ca pasajul nu se finalizeaza. Acum sunteti in pozitia de a face, dar se pare ca propriile dumneavoastra vorbe de acum 1 an vi s-au intors impotriva. Stiindu-va femeie preacucernica va amintesc ca Dumnezeu nu doarme. 

In iunie 2016, v-am lasat un santier functionand la maxim si un proiect aflat la 80% stadiu fizic de realizare, dupa ce am reusit sa depasim cele mai grele obstacole tehnice ale proiectului si avand un contract, neprielnic pentru bucuresteni si pentru Primaria Capitalei, semnat de colegul dumneavoastra de partid, domnul Sorin Oprescu. Dumneavoastra trebuia doar sa va asigurati ca se termina cei cativa zeci de metri ramasi de strapungere subterana.

Ati avansat, pana acum, cel putin 7-8 termene pentru finalizarea lucrarilor, pe care nu le-ati onorat. Este clar ca cineva profita de naivitatea dumneavoastra in materie de administratie si va ia in deradere.

Apropo, in luna iulie a anului trecut ati declarat ca veti solicita un audit in privinta acestui obiectiv de investitii. Care sunt concluziile acestui audit?

Probabil ca nu vom vedea nicio concluzie intrucat lipsa dumneavoastra de transparenta decizionala este la fel de proverbiala precum incompetenta manageriala. Va garantez ca pe bucuresteni ii bufneste rasul-plansul cand va aud vorbind despre construirea de spitale metropolitane si a zeci de mii de locuinte sociale, in timp ce nu sunteti in stare sa terminati de sapat cativa zeci de metri la un pasaj.

In calitate de cetatean, va cer sa prezentati public situatiile urmatoarelor lucrari de investitii ale Municipalitatii Bucuresti: ambulatoriile spitalelor Gomoiu si Foisor, extinderea soselei Prelungirea Ghencea, Bulevardul Rebreanu, Soseaua Iancului – Pantelimon si soseaua Bucuresti – Magurele”.

Sursa foto: Mondo News