RAZVAN SAVA ii da o REPLICA DURA primarului interimar DANIEL BALUTA de la SECTORUL 4

Primarul Capitalei RAZVAN SAVA i-a oferit o replica dura primarului Sectorului 4 DANIEL BALUTA, care a sugerat ca edilul general are interese ascunse legate de DELTA VACARESTI, si anunta ca se va lupta ca aceasta zona sa primeasca statut de arie protejata.

”Nici n-a inceput campania electorala si candidatul neo-comunistilor conspirati sub numele PSD din sectorul 4, DANIEL BALUTA, se repede cu acuzatii mincinoase la adresa mea legat de DELTA VACARESTI. Ii transmit interimarului de la patru ca nu am decat un interes legat de acest proiect – sa primeasca statut de arie naturala protejata. Meschinaria si micimea acestui BALUTA nu pot tine loc de credibilitate in fata bucurestenilor din SECTORUL 4”, scrie primarul general RAZVAN SAVA pe pagina de Facebook.

CITESTE SI: INTALNIRE INTRE CANDIDATUL PNL LA PRIMARIA SECTORULUI 6 SI PRIMARUL GENERAL INTERIMAR RAZVAN SAVA. CARE SUNT PRINCIPALELE SUBIECTE ALE DISCUTIEI

RAZVAN SAVA subliniaza ca SECTORUL 4 este prost administrat, iar acuzatiile primarului DANIEL BALUTA sunt o incercare de a ascunde propria neputinta.

”Dupa patru luni de mandat, sectorul patru merge din rau in mai rau. Profitand de demisia fostului edil, DANIEL BALUTA s-a catarat pe scaunul de primar si si-a adus toata camarila mafiota pesedista la borcanul cu miere. Spera el sa-i pacaleasca pe bucurestenii din sectorul patru si sa se eternizeze la butoane dupa alegerile din iunie. Numai ca locuitorii din SECTORUL 4 au o sensibilitate speciala la mafioti ca BALUTA si-l vor trimite acolo unde ii e locul dupa 5 iunie – la pubela politicienilor ratati”, mai scrie RAZVAN SAVA.

Primarul SECTORULUI 4 DANIEL BALUTA a scris ca primarul Capitalei tine partea rechinilor imobiliari in cazul DELTEI VACARESTI, din Bucuresti.

Sursa foto: realitatea