RAZVAN SAVA: Lucrarile in zona Eroilor vor fi FINALIZATE in cel mult o luna

Zeci de mii de bucuresteni mai au de asteptat cel putin o luna pentru a putea circula normal in zona Eroilor. Termenul fixat initial pentru astazi pentru finalizarea lucrarilor de primarul interimar RAZVAN SAVA nu a fost respectat, transmite B1TV.

Constructorul vrea acum sa termine treaba abia in martie, iar reprezentantii primariei sustin ca amenzile pe care le pot da sunt oricum ridicule.
Anul trecut in decembrie, primarul interimar al capitalei, RAZVAN SAVA, a dat fixat constructorului data de 15 ianuarie ca termen de finalizare a lucrarilor in zona Eroilor.

Termenul avansat de construector respectiv 22 martie ca termen de finalizare a lucrarilor este inacceptabil de primaria municipiului Bucuresti.

CITESTE SI: Primarul general RAZVAN SAVA despre situatia de la EROILOR: Termenul este INACCEPTABIL!

Tot in decembrie anul trecut, primarul interimar spunea ca daca lucrarile nu vor fi finalizate pe 15 ianuarie, va aplica penalitati. Cand vine insa vorba despre cat de rau va fi arsa la buzunar firma care se ocupa de lucrari.

CITESTE SI: PRIMARIA CAPITALEI VA DA 225 DE MILIOANE DE EURO PENTRU PROIECTELE CARE AU PIERDUT FINANTAREA EUROPEANA

Pe 11 decembrie, in urma forarilor facute pentru noua staþie de la Eroilor, pamantul s-a surpat. Un numar de 17 locatari din casele aflate in apropiere au fost evacuati si in prezent constructorul plateste cazarea la hotel pentru patru familii.

Sursa foto: b1TV