RAZVAN SAVA: Lucrarile la PASAJUL de la PIATA SUDULUI au ajuns la 80% grad de FINALIZARE. VIDEO

Inca din momentul in care a preluat interimatul la Primaria Capitalei, primarul general RAZVAN SAVA si-a fixat drept principal obiectiv finalizarea PASAJULUI SUBTERAN de la PIATA SUDULUI la data de 30 iunie, iar astazi lucrarile sunt terminate in proportie de 80%.

Din dorinta de a supraveghea indeaproape mersul lucrurilor pe santierul de la PIATA SUDULUI, RAZVAN SAVA si-a instalat un birou mobil la fata locului iar acest lucru a fost unul dintre motivele pentru care ostilitatile au inceput sa se miste in ritm mult mai alert decat la alte lucrari din Capitala.

CITESTE SI: VIDEO PRIMARUL RAZVAN SAVA INJURAT DE UN MUNCITOR DE LA PASAJUL PIATA SUDULUI PENTRU CA II PUNE LA MUNCA

RAZVAN SAVA, candidatul Partidului National Liberal (PNL) pentru PRIMARIA SECTORULUI 4 la ALEGERILE LOCALE de duminica, a postat pe pagina sa oficil de Facebook un nou filmulet in care prezinta cetatenilor stadiul lucrarilor de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI.

“Ce a fost greu a trecut. Lucrarile au ajuns la 80% grad de executie la PASAJUL de la PIATA SUDULUI. Deschidem arterele si traficul in zona se va fluidiza. Vom avea aici unul dintre cele mai moderne pasaje din Bucuresti”, declara RAZVAN SAVA in cadrul filmuletului postat pe reteaua de socializare.

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI a fost unul dintre „pariurile” facute cu el insusi de primarul general interimar RAZVAN SAVA in momentul in care l-a inlocuit pe STEFANEL DAN in funtea PRIMARIEI CAPITALEI.

PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI din SECTORUL 4  se va face pe directia Calea Vacaresti – Strada Nitu Vasile si va avea o lungime de 85 de metri, iar inaltimea de 5 metri. Proiectul propriu zis prevede si construirea mai multor pasaje pietonale, dar si a unui PASAJ SUBTERAN care va face legatura intre statia de metrou PIATA SUDULUI si peroanele statiei de tramvai de pe Sos. Oltenitei.

Sursa video: facebook/ RAZVAN SAVA