RAZVAN SAVA: Marile valori ale Romaniei trebuie pretuite in fiecare clipa

Patru mari nume ale teatrului romanesc – Dem Radulescu, Stefan Banica, George Constantin si Dinu Manolache au fost omagiate postum, duminica, pe Aleea Celebritatilor, de Ziua Mondiala a Teatrului, si au primit stele in Piata Timpului.

Primarul general al Capitalei RAZVAN SAVA, unul dintre principalii amfitrioni ai evenimentului, a oferit Placheta de onoare a orasului Bucuresti copiilor celor patru mari actori.

CITESTE SI: PRIMARUL GENERAL RAZVAN SAVA: GRATUITATILE RATB PENTRU PENSONARI NU SUNT PUSE IN PERICOL

“Ei sunt cei care ne-au aratat ca iar si iar resursele de cultura si talent ale acestui neam sunt pe cat de mari pe atat de sensibil daruite de Dumnezeu. Acordarea stelelor pentru activitatea in teatru si film, pentru actorii Dem Radulescu, Stefan Banica, George Constantin si Dinu Manolache este un gest prin care aratam ca nu am uitat si ca pretuim marile valori”, a declarat, duminica, primarul interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, la ceremonie.

„Ne-am tinut rasuflarea de admiratie, am ras si am plans,  ne-au facut sa fim solidari cu ei in actul cultural profund si autentic. Si toate acestea,  prin starea de gratie pe care numai oamenii atinsi de geniu pot sa o induca celorlalti. Noi, toti cei prezenti, ne amintim de forta, complexitatea si savoarea rolurilor pe care le-au interpretat pe scena sau in filme. Evocam mereu personaje celebre, scene sau replici, de parca a fost ieri. Si nu pot sa nu ma intreb daca, prin toate acestea, nu noi, ci ei ne-au facut nemuritori”, a conchis primarul general RAZVAN SAVA vizibil marcat de importanta acestui eveniment.

Sursa foto: facebook / RAZVAN SAVA