RAZVAN SAVA (PNL) a fost ales PRIMAR INTERIMAR al Capitalei

RAZVAN SAVA, candidatul propus de PNL, a fost ales miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in functia de PRIMAR GENERAL INTERIMAR. Din 45 consilieri prezenti au votat pentru 34 si 11 impotriva.

Mai intai Sava a fost ales in functia de viceprimar, dupa care a fost propus pentru a asigura interimatul. Acesta nu a avut un contracandidat in “competitia” pentru ocuparea functiei de primar general interimar deoarece DAN DARABONT (PSD), celalalt viceprimar in functie, nu a fost propus si nici nu a dorit acest post.

“PNL in sfarsit isi asuma responsabilitatea de a avea un cuvant de spus, tinand cont ca reprezinta majoritatea din Consiliul General. Fiindca ieri s-a spus ca fara PSD nu se poate face majoritate, votul de azi infirma acest lucru. Din cei 47 de consilieri prezenti, 24 sunt ai PNL. Fara PNL nu poate fi ales niciun interimar. Doriti sa avem in continuare o criza politica, circ haos? PSD va face o opozitie constructiva pentru a rezolva problemele Bucurestiului, ca sa terminam cu fruntea sus acest mandat. Ca atare, noi nu facem acest joc politic. Consilierii PSD se vor exprima prin vot ca opozitie fata de propunerea de azi”, a declarat Dan Darabont.

CITESTE SI: RAZVAN SAVA VA FI NOUL PRIMAR INTERIMAR AL CAPITALEI

“Va multumesc pentru votul de incredere. Imi doresc sa fim o echipa, impreuna sa construim o administratie moderna”, a declarat Sava imediat dupa numire, potrivit Hotnews.

La sedinta de Consiliu General de miercuri a participat si fostul primar interimar, STEFANEL DAN MARIN, demis marti de acelasi consiliu.

Stefanel Dan marin le-a multumit celor care l-au sprijinit si a acuzat ca anumite persoane au vrut sa isi protejeze interesele, din acest motiv fiind inlaturat.

“Le multumesc celor care m-au sprijinit in cele 70 de zile si au venit cu proiecte concrete pentru Bucuresti. Tin sa nu le multumesc celor care au venit la mine si au vrut sa isi protejeze anumite interese. Nu am participat la sedinta de ieri din respect pentru d-voastra, ca sa nu influentez o decizie politica luata acum o saptamana. Inainte de a vota este bine sa va ganditi cum veti sprijini administratia, fiindca daca veti proceda ca acum 70 de zile, sa aruncati cartoful fiebinte de la unul la altul, nu este bine. Si acum cartoful este caldut”, a spus acesta.

Sursa foto: realitatea