RAZVAN SAVA: PNL nu tolereaza bataia de joc a primarului sectorului 4, DANIEL BALUTA, la adresa elevilor

Primarul PSD al sectorului 4, DANIEL BALUTA, a taiat toate bursele elevilor merituosi din sectorul 4. Edilul spune ca Romania nu e predictibila! Hotararea de taiere a burselor a fost luata in sedinta din sectorul 4 fara sa fi fost anuntata pe ordinea de zi. Primarul DANIEL BALUTA a introdus proiectul de hotarare pe listele suplimentare.

In replica, consilierii liberali de la Sectorul 4 prin vocea liderului RAZVAN SAVA si-au exprimat vehement dezacordul fata de aceasta actiune a primarului sectorului 4, DANIEL BALUTA, anuntand totodata ca in sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 29 noiembrie, in cazul in care hotararea va fi validata, va demara procedura de convocare a Consiliului Local in sedinta extraordinara. Cu aceasta ocazie va fi depus un nou proiect de hotarare menit sa faca incurajeze performanta elevilor din sectorul 4 prin sistemul de burse.

“Majoritatea din Consiliul Local sector 4, constituita in jurul PSD, a votat favorabil, in sedinta extraordinara de saptamana trecuta, propunerea primarului DANIEL BALUTA de reducere a cuantumurilor, numarului de beneficiari si a perioadelor de acordare a burselor pentru elevi.

Diminuarea de circa 60% a fondului de burse, de la 8,5 milioane lei la 3,7 milioane lei, ne arata adevarata politica a PSD-ului fata de elevi, fata de sistemul de educatie din Romania. Politica falimentara a pesedistului DANIEL BALUTA isi arata roadele: dupa ce a lovit in micile afaceri prin interzicerea cosurilor de fum din apropierea parcurilor, reducand drastic incasarile la buget, acum descopera ca nu mai are bani pentru a finanta bursele elevilor.

CITESTE SI: PRIMARUL PSD AL SECTORULUI 4, DANIEL BALUTA, A TAIAT BURSELE ELEVILOR!

In timp de domnul Liviu Dragnea, seful politic al domnului DANIEL BALUTA, declara demagogic cat de important este sistemul de educatie pentru PSD, domnul DANIEL BALUTA da adevarata masura a interesului PSD fata de elevi si parintii acestora, reducand numarul, valoarea si perioadele de acordare a burselor scolare.

In acest fel, domnul DANIEL BALUTA si acolitii sai din Consiliul Local al sectorului 4 se fac vinovati de o crima morala: descurajarea performantei elevilor si favorizarea abandonului scolar. PSD-ul arata, inca o data, ca prefera o populatie saracita si slab educata pentru a-i putea manipula mai usor asteptarile si nevoile. Consideram ca educatia este cel mai bun program anti-saracie. In acest sens, orice guvernare responsabila, centrala sau locala, trebuie sa stimuleze efortul elevilor de a se autodepasi si sa inhibe semnele prevestitoare ale abandonului scolar.

Partidul National Liberal condamna actiunile distructive ale primarului pesedist de la sectorul 4 si anunta ca in sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 29 noiembrie, in cazul in care hotararea va fi validata, va demara procedura de convocare a Consiliului Local in sedinta extraordinara. Cu aceasta ocazie va fi depus un nou proiect de hotarare menit sa faca incurajeze performanta elevilor din sectorul 4 prin sistemul de burse.

Facem un apel public catre formatiunile politice responsabile reprezentate in Consiliul Local sector 4 sa analizeze cu atentie impactul hotararii impuse cu rapiditate de catre primar pe ordinea de zi suplimentara a unei sedinte extraordinare si sa se alature demersului nostru”, se arata in comunicatul de presa remis MONDO NEWS de liderul consilierilor liberali din Sectorul 4, RAZVAN SAVA.

Sursa foto: facebook / RAZVAN SAVA