RAZVAN SAVA si-a amenajat un birou la PIATA SUDULUI: Stau cu ochii pe constructori

Primarul General interimar RAZVAN SAVA a publicat, miercuri, pe pagina sa de Facebook o inregistrare video in care declara ca se va afla zilnic pe santierul de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI, biroul sau mobil fiind deja amenajat in zona respectiva.

„Mi-am facut biroul aici, la propriu. Vin zilnic sa urmaresc stadiul lucrarilor. Sunt in permanenta cu ochii pe constructori. Vreau sa vad daca isi respecta programul. Suntem in grafic, lucrarile se desfasoara in ritm alert. Pe 30 iunie se va deschide pasajul. Bucurestenii vor avea o imbunatatire reala a traficului din zona”, a declarat primarul general RAZVAN SAVA.

CITESTE SI: RAZVAN SAVA PUNE PICIORUL IN PRAG: PASAJUL DE LA PIATA SUDULUI TREBUIE FINALIZAT!

“In trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat in trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul si consultantul, toti or sa livreze tot ce trebuie livrat, astfel incat sa nu se mai faca blocaje, s-au deviat tot ce a insemnat utilitati in zona. (…)

Sunt optimist, lucrarile pot sa se termine pana pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o sa imi mut si biroul aici, o ora pe zi voi fi pe santier, astfel incat sa nu se iveasca blocaje si lucrurile sa mearga de la sine. De maine mi se va aduce containerul si voi avea aici un loc in care o sa vin si o sa supraveghez lucrarile. Stadiul lucrarilor este undeva la 53%”, declara RAZVAN SAVA cu prilejul unei vizite de lucru efectuata in 30 martie la santierul de la PASAJUL SUBTERAN de la PIATA SUDULUI.

Sursa foto: facebook / RAZVAN SAVA