Reactia ALINEI GORGHIU in legatura cu actiunea PARCHETULUI GENERAL

copresedinte pnl, alina gorghiu, prejudiciu dosare penale, anaf, dga, conferinta de presa, bistrita nasaud

ALINA GORGHIU, presedintele PNL, a primit neinceperea URMARIRII PENALE in dosarul deschis de Parchetul General dupa ce o plangere a fost depusa cu privire la modul in care si-a obtinut diploma de mediator.

Dosarul a fost deschis in 2010 si inchis tot atunci, dar informatia a fost reluata, miercuri, de posturile de televiziune B1 TV si Antena 3, fiind preluata in mediul on-line.

“Pana la varsta asta m-a ferit Dumnezeu de prea multe plangeri penale. Cu toate acestea mi-au fost facute doua in anul de gratie 2010. Una de la dna Ridzi, pentru comisia de ancheta ce o privea, alta de la o persoana exclusa din profesia de mediator, plangere facuta impotriva mea si a altor zeci de persoane din profesie, toate soldate cu NUP – neinceperea URMARIRII PENALE.

CITESTE SI: SOC la PNL ALINA GORGHIU cercetata PENAL de PARCHETUL GENERAL

Ironic este ca, dupa solutionarea dosarului, acea persoana exclusa din profesia de mediator chiar si-a cerut scuze pentru ca a initiat plangerea penala. Informatiile care circula azi cu titlu de actualitate sunt, repet, din 2010 si tot in acelasi an, am comunicat public solutia si am explicat despre ce e vorba”, se precizeaza intr-un drept la replica trimis de ALINA GORGHIU redactiei Ziare.com.

Totodata, presedintele PNL subliniaza faptul ca manipularea prin presa nu le va aduce aduce voturi adversarilor politici.

“M-as fi asteptat, totusi, ca unele televiziuni sa nu ignore obligatia de a informa corect telespectatorii si sa prezinte corect realitatea. Voi demonta si acum, asa cum am facut-o si la vremea respectiva, fiecare atac. Cei care cred, in continuare, ca manipularea si dezinformarea aduc multe voturi vor ramane la fel de perdanti”, se mai arata in comunicatul citat. 

Sursa foto: pnl.ro