Reactia ALINEI GORGHIU dupa propunerea PSD de amanare a votului pentru CODUL FISCAL

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a venit cu o propunere de ultim moment: AMANAREA votului pe cererea de REEXAMINARE a CODULUI FISCAL pentru saptamana viitoare, dupa o noua runda de discutii politice intre partide.

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU apreciaza initiativa lui LIVIU DRAGNEA, dar nu a uitat sa il ironizeze pe premierul VICTOR PONTA.

CITESTE SI:  SEDINTA DE URGENTA A COALITIEI DE GUVERNARE. CAMERA DEPUTATILOR A AMANAT BIROUL PERMANENT. UPDATE

“In acest moment, a fost convocata sesiunea extraordinara, dar in urma deciziei pe care liderii coalitiei au luat-o suntem de acord sa facem discutia politica pe care ne-am dorit-o inca de acum o luna. In urma cu o luna am facut o propunere partidelor, sa avem o discutie si sa iesim din zona electorala”, a declarat Alina Gorghiu intr-o interventie la postul Antena 3.

“Inca de la inceput am prevazut o discutie tehnica, urmand ca acordul politic sa dea o stabilitate pe urmatorii 10 ani. In ciuda discutiilor de saptamana trecuta, comisiile tehnice controlate de PSD au dat vot negativ. Din acest motiv este imbucuratoare propunerea domnului Dragnea pentru o decizie politica”, a mai spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: SENATUL IN SESIUNE EXTRAORDINARA PENTRU CODUL FISCAL. UPDATE

“Sper sa izolam populismul lui VICTOR PONTA”, a conchis copresedintele PNL.

Parlamentul ar trebui sa dezbata, luni de la ora 15.00, in sesiune extraordinara, reexaminarea proiectului noului COD FISCAL.

Sursa foto: pnl