Reactia AMUZANTA a unui CAINE in momentul in care STAPANUL sau a fost ARESTAT

 Un caine de paza nu si-a asumat nici un risc in timpul unui raid al politiei desfasurat recent in casa stapanilor sai si s-a predat alaturi de stapanul sau.

O fotografie care circula acum prin toata lumea infatiseaza potaia intinsa intre stapanul sau si alti cativa barbati dupa ce ofiterii de politie au descins in locuinta acestora din Brazilia.

Capitularea cainelui a fost probabil cea mai buna decizie, stiut fiind ca politia locala impusca pe loc cainii in timpul raidurilor armate.

CITESTE SI: MADALINA GHENEA RENUNTA LA HAINE! CUM ARATA VEDETA GOALA PUSCA

Filippo Valdez, purtatorul de cuvant al politiei, a declarat, potrivit metro.co.uk: “in locuinta se afla si un caine de sex masculin care latra cand ofiterii de politie au descins la fata locului dar, cand si-a vazut stapanii dand ascultare comenzii de a se intinde la pamant, a alergat langa ei si le-a urmat exemplul”.

In ciuda conexiunilor criminale ale catelului, acesta a devenit un star pe internet in urma difuzarii fotografiei. Cainele nu a fost arestat odata cu restul suspectilor.

CITESTE SI: SOCANT ROBIN WILLIAMS a lasat MESAJE prin casa inainte de a se SINUCIDE

Incidentul a avut loc pe parcursul unei operatiuni comune a politiei si a armatei, in apropiere de Vargem Grande, in statul Santa Catarina din sudul Braziliei.

 

Sursa foto www.obiectiv.info