REACTIA APA NOVA la PERCHEZITIILE efectuate de DNA la sediul institutiei din BUCURESTI

Directorul general adjunct al APA NOVA, EPSICA CHIRU, a precizat, joi, ca procurorii anticoruptie din Ploiesti au solicitat, joi, conducerii institutiei o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015, informeaza Agerpres.

“In cursul diminetii, la sediul APA NOVA BUCURESTI s-au prezentat doi domni procurori de la DNA – Serviciul Ploiesti, solicitand o serie de documente contractuale, pe care conducerea institutiei le va pune la dispozitie in toata transparenta posibila. Nu cunoastem motivul pentru care s-au interesat de aceste documente. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008 – 2015. Sunt contracte comerciale cu subantreprenori de-ai nostri”, a afirmat EPSICA CHIRU la sediul APA NOVA BUCURESTI.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA LA SEDIUL CENTRAL APA NOVA, PRIMARIA CAPITALEI SI PRIMARIA SECTORULUI 1. UPDATE

EPSICA CHIRU a subliniat ca reprezentantii APA NOVA nu au fost anuntati in legatura cu vreo audiere si nu au fac verificari in birouri.

“APA NOVA BUCURESTI are contract cu Primaria Municipiului Bucuresti pentru serviciile de apa si canalizare, contract care este publicat inclusiv pe site-ul primariei si este accesibil pentru oricine doreste sa cunoasca continutul acestuia”, a adaugat EPSICA CHIRU.

Sursa foto: gandul