Reacția genială a lui Dragoș Pătraru, în cazul bătăii crunte încasată de Daniela Crudu

Subiectul ultimelor zile nu s-a epuizat acum și nici nu s-au găsit răspunsuri la toate întrebările ridicate de fanii Cruduței sau a internauților care urmăresc povestea. Dragoș Pătraru a discutat despre cazul Danielei. A atacat sau nu gândirea discriminatorie a oamenilor care au învinuit-o că a ținut linia e la 112 „ocupată” sau că-și merita „corecția”?  De partea cui este acesta?

Dragoș Pătraru și-a expus și el părerea despre subiectul parcă interminabil al agresivității la care a fost supusă Daniela Crudu. Acesta atacă dur site-ul care a scris că fosta asistentă păcătoasă a ținut ocupată linia 112 când a sunat să reclame bătaia aplicată de iubit. Mai pe scurt, a susținut că opinia lui Cartianu a fost una extrem de greșită, la polul opus al realității, dar și al României care se dorește. Amintim că titlul materialului postat de acesta o arăta pe ea ca fiind o „pațachină” care a cerut ajutor în momentul în care trebuia să-și asume riscul imaginii oferite în media până acum.

Citește și: DANIELA CRUDU CU FAȚA TUMEFIATĂ, DUPĂ CE A FOST EXTERNATĂ! FOTO ÎN ARTICOL

„Pe scurt, jalnicul Cartianu a condamnat faptul că Daniela Crudu a sunat la 112: Ce sună toate botoxatele că și-au luat bătaie? N-au loc de ele adevăratele urgențe!”, spune Pătraru. El acuză atitudinea în cauză și susține că tocmai aceasta face disctincție între victimele din toată lumea care fac apel la autoriități pentru ajutor. „Ai citit jumătate din cărțile citite de Pleșu? Ok, ai voie să suni la 112. Altfel, tratează-te singură, păpusă, cu foaie de mătrăgună și ceai de păpădie sălbatică. Și ce dacă te bate omul ăla, știe el ce știe. Ai făcut tu ceva, ai zis ceva, ai înjurat!”, a mai adăugat realizatorul emisiunii Starea Nației.

Sursa foto: facebook