Reactia Guvernului la atacul lui Basescu: Ii e frica de adevar

Traian Basescu a primit replica rapid dupa declaratiile dure la adresa premierului. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Theodor Mirel Palada, spune ca presedintelui ii este teama de adevar, din aceasta cauza il ataca pe Victor Ponta.

“Am spus si pana acum ca nu mai trebuie sa mai luam in serios ceea ce spune presedintele Traian Basescu. Singurul lucru care reiese din mesajele transmise in aceasta seara de catre presedinte este pur si simplu faptul ca ii este frica”, a declarat Mirel Palada, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

“Presedintele Traian Basescu il ataca pe premierul Ponta, desi premierul nu-l ataca. Premierul a spus doar ca trebuie sa vedem, ca autoritatile responsabile in aceasta privinta, trebuie pur si simplu sa vada daca e ceva in neregula cu aceasta tranzactie imobiliara a lui Traian Basescu, nimic altceva.

Iar felul in care presedintele a reactionat absolut vehement in seara asta arata, pe de-o parte, ca se simte cu musca pe caciula si pe de alta parte ca ii este frica. Domnul presedinte face ce stie el mai bine, face scandal, vrea sa caute certuri. Dansul chiar nu poate sa accepte faptul ca Guvernul Ponta chiar are performante economice”, a adaugat Mirel Palada.