REACTIA INCREDIBILA a lui VICTOR PONTA in legatura cu audierea surorii sale la DNA

REACTIE INCREDIBILA, VICTOR PONTA, AUDIERE SORA PREMIER, ALEXANDRA HERTANU, IULIAN HERTANU, DOSAR DNA, VIZITA SPITAL MILITAR

Premierul VICTOR PONTA a avut, joi dimineata, o reactie incredibila atunci cand a fost intrebat de jurnalisti care este parerea sa despre audierea surorii sale, ALEXANDRA HERTANU, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Ploiesti unde aceasta a fost citata in calitate de martor in dosar de EVAZIUNE FISCALA a cumnatului primului ministru, IULIAN HERTANU.

VICTOR PONTA a sosit, joi dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” din Capitala, acolo unde este inaugurat Blocul operator al Sectiei Clinice Oftalmologie.

CITESTE SI: ALEXANDRA HERTANU, sora lui VICTOR PONTA, este audiata la DNA Ploiesti. Urmeaza mama premierului. UPDATE

Chestionat de ziaristii prezenti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA, VICTOR PONTA a avut o reactie incredibila: “Hai, ma, voi chiar sunteti seriosi ? Eu am venit sa vizitez un spital !”, a spus premierul.

ALEXANDRA HERTANU, sora premierului VICTOR PONTA, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Ploiesti, pentru a fi audiata in dosarul in care sotul sau, IULIAN HERTANU, este ARESTAT PREVENTIV sub acuzatia de DETURNARE de FONDURI EUROPENE si EVAZIUNE FISCALA.

CITESTE SI: Ilie Dragan, directorul Grossmann Engineering Group, retinut de procurori in dosarul lui Iulian Hertanu 

Sursa foto: adevarul.ro