Reactia KREMLINULUI fata de ZVONURILE legate de starea de sanatate a lui VLADIMIR PUTIN

Kremlinul a respins miercuri informatiile aparute in presa americana potrivit carora presedintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer. “Sa nu se astepte si sa-si muste limba! Totul e bine”, a afirmat in fata ziaristilor Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al sefului statului rus, citat de TASS si RIA Novosti.

Cotidianul american New York Post a scris recent ca Vladimir Putin ar suferi de un cancer la pancreas si ca el ar fi tratat de un medic german pe care l-ar fi cunoscut cu zeci de ani in urma cand era agent KGB in Germania.

CITESTE SI: SOCANT: VLADIMIR PUTIN, GRAV BOLNAV! Cat mai are de trait liderul de la KREMLIN 

‘Aceasta explica de ce Vladimir Putin este atat de presat sa invadeze Ucraina’, unde un conflict armat are loc de mai multe luni in estul tarii intre fortele Kievului si separatistii prorusi din regiune, nota ziarul american.

Informatii legate de sanatatea lui Putin au mai circulat si in 2012, cand liderul de la Kremlin si-a amanat mai multe din vizitele sale programate in strainatate. Mai multe media ruse afirmau atunci ca Putin sufera de o agravare a unei afectiuni mai vechi la coloana vertebrala, dar aceste informatii au fost dezmintite ulterior de Kremlin.

Sursa foto: ria.ru