Reactia lui ANTONESCU dupa decizia CCR: BASESCU se comporta ca un AGENT ELECTORAL

Crin Antonescu nu este deloc surprins de decizia CCR, care nu taxeaza faptul ca Traian Basescu a purtat un tricou cu un mesaj de sustinere al PMP.

 ”E o decizie a CCR de care iau act. Din punctul meu de vedere, comportamentul lui Basescu in campania electorala este contrar spiritului Constitutiei. Si in alegerile de la toamna vom avea un presedinte implicat.

 Electoratul s-a obisnuit cu actiunea permanent partizana a unui presedinte care ar trebui sa fie deasupra partidelor. El face asta de 10 ani, 8 pentru PDL si acum pentru PMP. Este foarte greu sa consolidam prestigiul unei institutii precum CCR ca nu e partizana. Basescu se poarta ca un agent electoral.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: Liberalii au facut o altfel de CAMPANIE, una fara amenintari cu puscaria si salturi cu parasuta

Ma bucur ca CCR a facut un apendice si a sugerat ca Basescu sa nu se implice in campanie.”, a declarat Antonescu la Realitatea Tv.

Chiar daca erau zvonuri care dadeau ca posibila o noua suspendare a lui Basescu, fostul subaltern al presedintelui, Vasile Blaga, nu crede in ele.

Citeste si: Liberalii ii dau replica lui Ponta la “Draga Crin”. VIDEO

”Cum sa il suspende? Au un pact de coabitare. Ponta minte cand spune ca ar fi vrut sa-l suspende pe Basescu daca CCR ii dadea lui castig de cauza. Ponta minte cum respira.”, a comentat seful PDL la Romania Tv.

PSD a reactionat prin vocea purtatorului de cuvant. Catalin Ivan considera ca decizia CCR il face pe Basescu sa fie in conflict cu Constitutia. ”Basescu nu mai e presedintele statului, e un conflict evident. CCR a gasit o chichita pentru ca Basescu nu mai poate candida, dar nu mai poate pentru functia de presedinte. Ceea ce face el e in conflict direct cu Constitutia.”, a declarat Ivan la Realitatea Tv.