Reactia lui BASESCU despre gestul lui IOHANNIS de a merge printre PROTESTATARI

IOHANNIS S-A TINUT DE CUVANT si a facut-o intr-un moment optim, cand in PIATA UNIVERSITATII erau putini oameni, a declarat TRAIAN BASESCU, intr-o emisiune la postul de televiziune B1.

”Angajamentul a fost in deplinit intr-un moment optim: Piata cu doar cateva sute de oameni.

Si-a respectat promisiunea si cred ca a fost bine pentru ca intr-o astfel de imprejurare problemele de securite pentru presedinte sunt majore. 99,9% sunt oameni de buna credinta, dar oricand poate fi unul cu un cutit, o sticla, or masurile de securitate erau necesare.

CITESTE SI: PRESEDINTELE IOHANNIS A STAT DE VORBA CU MANIFESTANTII TIMP DE JUMATATE DE ORA IN PIATA UNIVERSITATII. UPDATE

Eu as fi incercat sa mai dau mana cu cativa oameni, dar le ceream sa am acolo un microfon si o boxa si doua cutii pe care sa ma urc sa le spun doua vorbe. Nici eu nu as fi stat mult.

E unul din cele mai dificile momente pentru un presedinte. Este dificil fizic, iti face placere sa vezi omul, dar fizic e un efort extraordinar mai ales daca dai la o parte cercul de protectie.

GESTUL NU DETENSIONEAZA NIMIC, NICI NU AMPLIFICA, DAR SE PUNCTEAZA CA SI-A TINUT CUVANTUL”, a declarat fostul presedinte.

Sursa foto: dcnews