REACTIA lui COSTEL GALCA dupa tragerea la sorti din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA BUCURESTI, campioana din Liga I in ultimele doua sezoane, va intalni in TURUL II PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR, echipa campioana in exercitiu din prima liga norvegiana, STROMSGODSET IF. Dubla intalnire dintre cele doua va avea loc in luna iulie, in 15/16 si 22/23, prima partida urmand sa aiba loc in Norvegia.

COSTEL GALCA, antrenorul STELEI BUCURESTI, a avut o prima REACTIE dupa aflarea acestei vesti, noul tehnician al gruparii din Ghencea declarand pentru site-ul oficial al echipei pe care o conduce ca vor fi doua meciuri echilibrate si ca adversarul are un usor avantaj datorita faptului ca se afala in plin campionat.

TRAGEREA la SORTI ne-a adus cea mai puternica echipa din urna si consider ca vom avea parte de doua partide echilibrate. Sa nu uitam, insa, de faptul ca STEAUA are foarte multa experienta in Europa, iar calitatea jucatorilor pe care ii avem la dispozitie este una foarte ridicata. 

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversarul din TURUL II preliminar al LIGII CAMPIONILOR 

Ne pregatim foarte bine si avem toate motivele pentru a spera la calificare, desi vom intalni un adversar foarte bun. Noi vom merge in Norvegia cu gandul de a castiga si de a ne apropia calificarea. Indiferent de teren, trebuie sa castigam. 

Norvegienii au un mic avantaj in faptul ca sunt in plin sezon si sunt rulati in meciuri oficiale, dar noi vom incerca sa aducem jucatorii la cea mai buna forma sportiva la ora celor doua meciuri”, a declarat COSTEL GALCA pentru site-ul oficial al STELEI BUCURESTI.

CITESTE SI: TRAGERE la SORTI: CFR CLUJ, PETROLUL PLOIESTI si ASTRA GIURGIU isi cunosc adversarii 

Sursa foto: sport.ro