Reactia lui DRAGNEA dupa desemnarea lui CIOLOS: Deocamdata avem decat UN NUME SI UN CHIP

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat marti, dupa NOMINALIZAREA LUI DACIAN CIOLOS, ca deocamdata este prematur sa spuna daca social-democratii VOR VOTA SAU NU IMPOTRIVA VIITORULUI GUVERN, precizand ca asteapta sa vada CE ECHIPA VA FORMA fostul comisar european si CE PROGRAM VA PROPUNE.

“Nu pot si nu cred ca e firesc sa spunem acum votam pentru sau impotriva. Deocamdata avem decat un nume si un chip”, a spus Dragnea, la iesirea din sediul PSD.

Acesta a precizat ca decizia va fi luata in partid, dupa ce se vor afla mai multe detalii, dar a mentionat ca “exista date certe care arata ca acest guvern ar avea sustinere in parlamentara” din partea PNL, UDMR si a UNPR.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS A AJUNS LA PALATUL VICTORIA PENTRU DISCUTII CU PREMIERUL INTERIMAR. CIMPEANU: ESTE O ALEGERE FOARTE BUNA

“Am inteles ca dl Ciolos doreste in guvern exclusiv oameni neafiliati politic (…) In zilele urmatoare o sa vedem cu ce echipa vine, cu ce program vine si cand vom afla aceste lucruri ne vom exprima o pozitie politica”, a spus el.

In prezent, “toata lumea e in opozitie”, a comentat Liviu Dragnea, “o situatie atipica”, dar “in conditiile in care e un premier tehnocrat nu se mai poate spune ca e vreun partid la putere”.

La intrebarile presei, seful PSD a raspuns ca nu considera ca Iohannis a fortat constitutia: “Este dreptul constitutional al presedintelui sa desemneze un premier”.

Sursa foto: Realitatea