Reacția lui Justin Bieber când a aflat că Selena Gomez a ajuns la psihiatrie

Selena Gomez a fost internată de două ori în luna septembrie la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, America. Se pare că aceasta ar suferi de depresie, iar zilele trecute a suferit o cădere nervoasă şi a ajuns iar la spital. Selena Gomez a fost transferată într-o clinică de psihiatrie.

Vestea că fosta iubită trece prin momente cumplite a ajuns şi la urechile lui Justin Bieber. Ca-n fiecare miercuri, artistul a participat alături de câţiva prieteni la slujba ţinută la Hillsong, Beverly Hills. După ce a ieşit din biserică, artistul părea dărâmat de durere. Cu părul răvăşit, trist şi încercănat, Justin Bieber a încercat în zadar să se ascundă de fotografi. Prietenii l-au îmbrăţişat şi l-au ajutat să ajungă la maşină, semn că starul canadian nu se simţea deloc bine, scrie Daily Mail.

Citește și: SELENA GOMEZ, SPITALIZATĂ DE URGENȚĂ ÎNTR-O CLINICĂ DE PSIHIATRIE

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au cuplat în 2010 şi timp de trei ani au fost de nedespărţit. Şi-au spus adio în 2013, însă patru ani mai târziu s-au împăcat iar. Cei doi au fost fotografiaţi în octombrie 2017 şi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

În mai, s-a produs declicul, iar apropiaţii spuneau atunci că de vină pentru separarea celor doi este mama cântăreţei, care nu-l voia pe Justin în preajma Selenei. Două luni mai târziu, Justin era fotografiat giugiulindu-se cu nepoata lui Alec Baldwin. Cântăreţul şi Hailey au mai fost împreună şi în 2015. Câteva zile mai târziu, Justin Bieber şi Hailey Baldwin anunţau deja că sunt logodiţi.

Sursa foto: billboard