Reactia lui MARIAN MUNTEANU dupa ce PNL l-a propus la PRIMARIA CAPITALEI: Este un act de curaj, de responsabilitate

MARIAN MUNTEANU considera ca desemnarea sa de catre liberali pentru a candida la Primaria Capitalei reprezinta un act de curaj, aratand ca se simte profund legat de bucuresteni, informeaza Agerpres.

“Simpla invocare a mea in aceasta discutie este o onoare pentru mine. Am un respect deosebit pentru PNL — un mare partid al istoriei noastre si vad in aceasta posibilitate o deschidere pana acum in istoria politica recenta fata de societatea civila. Vad un inceput al unui parteneriat intre un partid — PNL — si organizatiile societatii civile, care sa duca la o primenire reala a vietii noastre politice. Este un act de curaj, un act de responsabilitate”, a spus MUNTEANU in sedinta Biroului Politic National al formatiunii.

El a multumit conducerii PNL pentru increderea acordata, subliniind ca se simte profund legat de bucuresteni.

“Va marturisesc ca sunt profund legat de bucuresteni dintotdeauna. Poate cele mai tulburatoare momente din viata mea le-am trait in acest oras alaturi de bucuresteni, impreuna cu ei. Doresc sa ajut atat cat imi sta in puteri pentru a gasi o solutie de a stopa revirimentul periculos al societatii noastre catre eventuale zone ale trecutului. Am toata disponibilitatea pentru a gasi cea mai potrivita formula ca societatea civila activa, oamenii care doresc binele Bucurestiului sa poata fi reprezentati in acest context. Am nadejdea ca dvs, in calitate de lideri politici si conducatori ai PNL, veti sti sa gasiti cele mai bune solutii pentru a deschide acest parteneriat in formule care sa duca la implementarea cat mai buna a intereselor bucurestenilor si a cetatenilor Romaniei. Va multumesc si Doamne ajuta!”, a conchis MUNTEANU.

Biroul Politic National al PNL discuta validarea lui MUNTEANU drept candidat la Primaria Capitalei.

Sursa foto: politicscan