REACTIA lui SILE CAMATARU dupa ce ELENA UDREA a fost AMENINTATA: ESTE O RAZBUNARE

SILE CAMATARU sustine ca toate acuzatiile conform carora ar fi comandat ca ELENA UDREA sa fie atacata sunt inventii, iar folosirea numelui sau in acest scandal este o razbunare si ca nu ar face niciodata asa ceva.

In plus, Vasile Balint, cunoscut sub porecla de Sile, sustine ca este prieten cu Dorin Cocos si nu intelege ce jocuri se fac.

Intre timp, la Penitenciarul Targsor a fost demarata o ancheta dupa ce Elena Udrea a primit o scrisoare de la un barbat care spune ca este detinut la Colibasi si in care se arata modul in care aceasta urma sa fie atacata. in momentul in care Udrea era dusa la instanta, barbatul ar fi urmat sa o atace cu un ac infectat cu virusul HIV.

CITESTE SI: SOCANT! ELENA UDREA, AMENINTATA la PUSCARIE: Mi-au spus sa te INTEP! Avocatul va cere PROTECTIE SPECIALA. UPDATE 

Pe langa faptul ca intreaga poveste pare cusuta cu ata alba – de dragul publicitatii, pentru victimizare – si ca un personaj de talia lui Sile Camataru nu i-ar trimite “scrisorele de amor” prin posta controlata de Administratia Nationala a Penitenciarelor unui infractor oarecare din Caracal, in care sa scrie cu mana lui ca cere executia unei persoane, Vasile Balint a marturisit, din spatele gratiilor, ca totul este o facatura.

CITESTE SI: ELENA UDREA, despre MUTAREA LA TARGSOR: Nu mai bine MA BATETI CU PIETRE in piata publica? 

Intr-un mesaj transmis redactiei Spynews, Sile Camataru declara: “Tot ce a aparut este o inventie. Nici nu se pune problema de asa ceva! Aparitia numelui meu in acest scandal nu este decat o razbunare! Nu as putea sa fac niciodata asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocos. Am stat cu el patru luni in camera, la arestul central. Deci totul este doar o minciuna! Nu inteleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc in aceasta poveste sinistra!”

Sursa foto www.lideruldeopinie.ro