REACTIA lui SORIN OPRESCU dupa retinerea lui MADALIN DUMITRU

Primarul SORIN OPRESCU a declarat vineri, intrebat cum comenteaza retinerea sefului Directiei Infrastructura, MADALIN DUMITRU, ca “le-a atras atentia la toti, de sase ani”, de cand lucreaza in aceasta echipa, precizand ca fiecare este responsabil de ce face, iar justitia isi va spune cuvantul.

“Ce sa va spun, doamna? De unde dracu sa stii? Le-am atras atentia la toti, de sase ani (..) Ce sa comentez? O sa isi spuna cuvantul justitia, fiecare e responsabil de ce face. Asta e treba procurorilor, sa se pronunte”, a spus SORIN OPRESCU, la Parlament, unde a participat la aniversarea a 150 de ani de la infiintarea CURTII de CONTURI.

SORIN OPRESCU a aratat ca nu stie ca procurorii sa mai fi cerut documente de la Primaria Capitalei. “Nu m-am mai informat, dar cred ca nu. Stam la dispozitie”, a adaugat SORIN OPRESCU. Primarul general al Capitalei a respins si informatia potrivit careia ar avea o relatia de rudenie, prin alianta, cu MADALIN DUMITRU. “Nu sunt in nicio relatie de rudenie”, a spus OPRESCU.

Citeste si: MADALIN DUMITRU, seful Directiei Infrastuctura din PMB, va fi prezentat in fata judecatorilor de la TB

Primaria Capitalei l-a SUSPENDAT din functie pe directorul Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice, MADALIN DUMITRU, dupa ce acesta a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Seful Directiei Infrastructura a municipalitatii, MADALIN DUMITRU, a luat MITA doua masini de lux, 50.000 de euro si 9.000 de lei, de la doua firme, pentru a le obtine lucrari in subcontractare si a receptionat lucrari neefectuate la PASAJUL BANEASA, fiind decontati in plus 701 metri de parapet, potrivit DNA.

Citeste si: DAN ADAMESCU, adus la mandat

Procurorii au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand din 5 iunie, ora 14.15, a lui MADALIN IONICA DUMITRU, director al Directiei Generale Infrastructura si Servicii Publice din Primaria Municipiului Bucuresti, pentru fals in declaratii (trei acte materiale), efectuare de acte de comert incompatibile cu functia, participatie improprie la delapidare, in forma continuata, luare de mita, abuz in serviciu si trei infractiuni de trafic de influenta, a aratat DNA, intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: jurnalul.ro