Reacția medicilor acuzați de Olăroiu că i-au întors spatele după ce acesta i-a ajutat în starea de urgență

Antrenorul Cosmin Olăroiu a dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că este extrem de dezamăgit de reacția medicilor de la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală după ce acesta i-a ajutat în timpul stării de urgență instituită, primăvara trecută, în România în contextul pandemiei de coronavirus.

Cosmin Olăroiu a declarat că medicii i-au întors spatele i nici măcar nu i-au răspuns la telefon atunci când o persoană din familia lui a fost infectată cu noul coronavirus și ar fi avut nevoie de ajutorul lor.

”Când a fost nevoie și am avut un caz de COVID-19 în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți”, a declarat antrenorul de 51 de ani.

Este știut faptul că unul dintre restaurantele deținute de Olăroiu a furnizat, zilnic, sute de porții de mâncare gratuite personalului medical de la ”Victor Babeș” în perioada în care aceștia era încartiruiți forțat în incinta instituției.

În replică, managerul spitalului bucureștean ”Victor Babeș”, Emilian Imbri, i-a dat replica lui Cosmin Olăroiu prin intermediul jurnaliștilor de la Prosport. Acesta a precizat că a fost o neînțelegere și că nu vede motivul pentru a prezenta scuze publice.

”A fost vorba despre o neînțelegere. Dumnealui urma să ne sune dacă acceptă să facem consultul și nu a mai sunat. Nu facem din asta un subiect de discuție.

Suntem aici o echipă de câteva sute de oameni care nu ne-am gândit vreodată să refuzăm un ajutor. Sunt peste 10.000 de oameni care au trecut prin spitalul acesta, cunoscuți sau necunoscuți. Și nimeni nu… Cum adică să refuzi să ajuți pe cineva? Eu nu pot să ofer scuze în public.

Și eu aș fi fost dezamăgit dacă trăiam cu impresia că medicii nu m-au ajutat, dar rămâneam doar cu dezamăgirea. Era normal și firesc să vorbim amândoi și să rezolvăm situația. Deci, dumnealui aștepta telefonul meu, eu am așteptat telefonul dânsului. Am sunat după două zile să văd ce se întâmplă și dumnealui, dezamăgit, nu mi-a răspuns. Asta se poate verifica.

Pentru mâncare s-au oferit foarte multe firme, printre care și a domnului Olăroiu. Nu că nu am fi avut ce mânca, dar a fost un gest extraordinar de sprijin. Pe mine m-a impresionat acest om”, a declarat Imbri, potrivit Prosport.

Sursa foto: sport