REACTIA PSD la PROGRAMUL de GUVERNARE al PNL: Lipsit de CREDIBILITATE

Purtatorul de cuvant al PSD GABRIELA FIREA a criticat, in numele social democratilor lansarea PROGRAMULUI de GUVERNARE al celor de la PNL pe care il descrie in termeni duri.

“Cei din PNL au lansat astazi un PROGRAM de GUVERNARE total lipsit de credibilitate, avandu-i drept promotori pe CATALIN PREDOIU si VASILE BLAGA, doi dintre principalii exponenti ai fostului regim PDL, care au facut foarte mult rau Romaniei in anii trecuti. Cei care acum se ascund in spatele «noului PNL» ignora total realitatile economice din Romania de astazi, luandu-l pe «nu» in brate si facand opozitie fie cu amatorism, fie cu inconstienta.

CITESTE SI: PNL si-a lansat PROGRAMUL de GUVERNARE. Liberalii despre politica FISCALA. UPDATE

Ne-ar fi placut sa vedem o alta atitudine din partea lor, in care ideile bune lansate de noi sa fie recunoscute si sustinute, dar nu este cazul. Ne-ar fi placut sa vedem o sustinere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotriva, dupa ce au crescut TVA in anii trecuti, ei cer demisia celor care vor sa o scada, ceea ce este dincolo de absurd si ii arunca in ridicol. CATALIN PREDOIU, care acum vrea sa devina prim-ministru din partea PNL, este cel care a semnat masurile de taieri de salarii si pensii, de crestere brutala a TVA la 24%, de inchideri de spitale si taieri de indemnizatii. Domnii CATALIN PREDOIU si VASILE BLAGA sunt printre cei care i-au indatorat pe romani cu suma record de aproape 20 de miliarde de euro contractata de la finantatorii externi si printre cei care au semnat pentru marirea taxelor si impozitelor.

CITESTE SI: BLAGA: Programul de guvernare al PNL va sta la baza parteneriatului cu Klaus Iohannis 

Ce valoare poate avea un program de guvernare din partea celor care nu numai ca au falimentat Romania in trecut, dar care au refuzat orbeste orice invitatie la dialog? Imi pare rau sa o spun, dar denota foarte mult amatorism”, a precizat GABRIELA FIREA intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: adevarul.ro