REACTIA SIMONEI HALEP dupa accidentarea SERENEI WILLIAMS

SIMONA HALEP a vorbit, sambata, despre retragerea SERENEI  WILLIAMS, ce ii permite sa acceada in finala Indian Wells fara sa joace. HALEP  a afirmat ca nu se bucura de ACCIDENTAREA SERENEI WILLIAMS, chiar daca aceasta o califica automat in ultimul act de la INDIAN WELLS.

“Este cu adevarat dificil pentru ea ca a trebuit sa se retraga. Stiu cum este cand esti accidentat. Este cu adevarat dificil sa intri sa joci pentru ca este periculos si trebuie sa ai grija de tine. Stiti, nu pot fi fericita, nu pot fi trista. Vreau doar sa ma gandesc ca voi juca o alta finala si sa fiu concentrata”, a declarat SIMONA HALEP.

CITESTE SI: SIMONA HALEP a ajuns in finala de la INDIAN WELLS dupa ce SERENA WILLIAMS s-a retras

“Eram cu adevarat bucuroasa acum doua zile, dupa ce am castigat sfertul de finala, ca voi juca din nou cu SERENA. Cand am venit aici, dupa ce primul meci, am spus ca vreau sa joc cu Serena in semifinale, ca astept acest meci”, a mai spus SIMONA HALEP. Cea mai asteptata confruntare de la Indian Wells nu a mai avut loc din cauza retragerii ocupantei locului unu in clasamentul WTA. Organizatorii au anuntat retragerea la ora 5:25, printr-un comunicat scurt, in care se mentiona ca “Serena acuza probleme la genunchiul drept”.

Pentru SIMONA HALEP, aceasta va fi a doua finala din categoria Mandatory din cariera, dupa cea de la Madrid de anul trecut. In finala, SIMONA HALEP o va intalni pe sarboaica JELENA JANKOVIC, care a trecut in semifinale de Sabine Lisicki cu 3-6, 6-3, 6-1.

Sursa foto: wtatennis.com