SIMONA HALEP, meci INTARZIAT la Wimbledon din cauza ploii. Partida va incepe dupa ora 18.00

Simona Halep isi joaca sambata sansa de a accede in optimile turneului de Grand Slam. Tenismena romana o va intalni pe adolescenta elvetiana Belinda Bencic, in varsta de 17 ani.

UPDATE 16.30: Meciul care are loc pe terenul 2 inaintea celui dintre HALEP si Bencic a fost oprit din cauza ploii. Partida SIMONEI va incepe dupa ora 18.00

Simona Halep va juca in turul al treilea la Wimbledon incepand cu ora 15.30, pe terenul numarul 2. Halep o va intalni pe Belinda Bencic, castigatoarea din 2013 a acestui turneu la juniori.

Citeste si: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP POATE AJUNGE MAI USOR PE LOCUL 2 WTA! SURPRIZA CARE-I CRESTE SANSELE

“Nu stiu daca progresul meu rapid e o surpriză sau nu. Ma bucur ca ma aflu deja pe tabloul senioarelor”, a spus Bencic, citata de gsp.ro, care e comparata cu Martina Hingis.

“Halep a jucat finala de la Roland Garros, e favorita a treia aici, asa ca sunt bucuroasa sa joc contra ei. O să intru pe teren si cred ca am o sansa s-o bat, vreau sa castig. N-am nici o presiune, voi da totul, voi lupta”, a mai spus ea.

“Belinda e tanara, puternica. Sper ca-mi voi simti bine jocul si ca voi fi mai agresiva”, a declarant Simona Halep pentru treizecizero.ro.

SIMONA HALEP JOACA SAMBATA LA ORA 15:00 IN TURUL TREI DE LA WIMBLEDON

Sursa foto: b365.ro