Reacția spumoasă a lui Gigi Becali după nunta fiului lui Liviu Dragnea! Și de ce a lipsit Bombonica

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul îndelung comentat în ultimele 2 zile. Printre cei care și-au spus părerea despre acest subiect a fost și Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a avut o reacție spumoasă în momentul când a văzut imagini cu Liviu Dragnea, alături de iubita sa mai tânără, Irina.

„Și poza asta ce e? Doi oameni care se iubesc cum? Și soacra mare unde a fost? Ați văzut voi nuntă fără soacră mare?”, a spus Gigi Becali la B1 Tv. Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, nu apare în nicio imagine de la nunta fiului ei cu Liviu Dragnea, Ștefan Valentin. Mai mult, se pare că aceasta nu ar fi fost prezentă la nici la cununie, nici la petrecerea de la Palatul Snagov.

De ce a lipsit Bombonica de la nunta fiului ei

S-a speculat mult pe marginea absenței Bombonicăi Prodana (fostă Dragnea) de la nunta fiului ei, Dragnea Jr. Acum avem și confirmarea – mama mirelui a absentat de la nunta fiului ei și le-a comunicat acest lucru mirilor și familiei cu câteva zile înainte.

Citește și: CÂT A COSTAT MENIUL LA NUNTA LUI DRAGNEA JR. ȘI CE BUCATE ALESE A CONȚINUT ACESTA

Valentin Dragnea a dat și primele explicații oficiale: … decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa…, a spus proaspătul însurățel pentru CanCan Dragnea Jr. vorbește și de încercarea unora de a-i strica nunta – detalii aici

Bombonica Prodana și Liviu Dragnea au divorțat în 2015 după 28 de ani de căsnicie.

Sursa foto: libertatea