REACTIE CIUDATA a ELENEI UDREA dupa interviul ALINEI BICA

ALINA BICA a vorbit despre relatia de prietenie cu ELENA UDREA, in cadrul unui interviu televizat. BICA a marturisit ca a cunoscut-o cu “o alta fateta decat o stie restul lumii”. Fosta sefa DIICOT a declarat ca apropierea de ELENA UDREA “nici nu i-a folosit, nici nu i-a daunat”.

“Ne stiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni inainte ca domnia sa sa nu mai fie ministru, cand am cunoscut-o pe mama Elenei. Dupa ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a parut ca fiind o lipsa crasa de caracter sa neg prietenia cu o persoana care a ales sa fie prietena cu mine cand era foarte puternica in tara asta. Eu cand am fost propusa pentru functia de sef al DIICOT, am adus la cunostinta tuturor factorilor de decizie din aceasta tara relatia de prietenie cu ELENA UDREA”, a marturisit ALINA BICA, in interviul acordat postului Romania TV.

CITESTE SI: ALINA BICA, DEZVALUIRI despre ARESTARE, perioada de DETENTIE si relatia cu ELENA UDREA si TRAIAN BASESCU 

Contactata de jurnalistii de la obiectiv.info, ELENA UDREA, aflata in AREST la DOMICILIU, a declarat ca: “Nu am reusit sa vad interviul ALINEI BICA. Nu am deschis televizorul de trei saptamani”, a declarat ELENA UDREA pentru obiectiv.info.

Sursa foto: adevarul.ro