Reactie DURA a PSD-ului: In COALITIE nu se pot lua decizii FARA ACORDUL lui LIVIU DRAGNEA

 ​Secretarul adjunct al PSD, CODRIN STEFANESCU, afirma, intr-o declaratie de presa, ca va exista o consultare in cadrul COALITIEI DE GUVERNARE in urma invitatiei la consultari pe tema CODULUI FISCAL lansata de UNPR. El aminteste ca UNPR face parte din coalitia de guvernare si ca o decizie privind consultarile nu poate fi luata fara LIVIU DRAGNEA si VICTOR PONTA.

“CODUL FISCAL este un proiect asumat de PSD impreuna cu aliatii sai din coalitia de guvernare si votat in Parlamentul Romaniei cu UNANIMITATE DE VOTURI. Adica, Codul Fiscal retransmis Parlamentului de presedintele Romaniei, este acelasi pe care l-au sustinut si votat inclusiv parlamentarii PNL – PDL.. Liberalii, inainte de a constitui tot felul de grupuri de lucru si comisii de negociere ticsite cu fostii ministri PDL ai guvernelor Boc si Ungureanu din timpul regimului Basescu, ar trebui sa spuna romanilor, foarte clar, daca MAI SUSTIN SAU NU ACEST PROIECT pe care si l-au asumat si l-au votat in Parlament”, se arata in comunicatul lui Stefanescu,  

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU sustine invitatia la dialog facuta de GABRIEL OPREA

”UNPR, ca si ALDE, face parte din COALITIA DE GUVERNARE. Reamintesc celor interesati ca, in coalitie, nu se poate lua NICIO DECIZIE FARA CONSULTAREA SI ACORDUL LUI LIVIU DRAGNEA, in calitate de PRESEDINTE PSD – principalul partid de guvernamant. De altfel, la sedintele coalitiei participa si VICTOR PONTA in calitate de PRIM MINISTRU din partea PSD”, reaminteste Stefanescu, amintind de invitatia formulata astazi de presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, cu privire la noi consultari privind noul COD FISCAL.

Secretarul adjunct PSD a sustinut ca doar in coalitie se va decide daca vor avea loc consultari intre partide pe Codul fiscal, iar coalitia va decide acest lucru saptamana viitoare, cand ”vor reveni in tara” Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Sursa foto: romaniatv