REACTIE DURA din partea fostului PDL dupa afirmatiile lui TEODOR ATANASIU

O prima REACTIE DURA din partea fostului Partid Democrat Liberal (PDL) a aparut duminica, la nici 24 de ore distanta de la aparitia unor STENOGRAME in care liderul liberal TEODOR ATANASIU ii desfiinta pe actualii sai colegi din cadrul marelui PARTID NATIONAL LIBERAL (PNL).

Sambata au aparut cateva inregistrari din cadrul discutiilor purtate de TEODOR ATANASIU cu o parte din vechii liberali, in care acesta puncta ca premierul desemnat al PNL, CATALIN PREDOIU, nu va ajunge niciodata sa ocupe pozitia pentru care a fost ales, conform postului B1 Tv.

Deputatul PDL, CEZAR PREDA, unul dintre cei mai importanti si mai vechi lideri ai democrat- liberalilor, a precizat pentru PSnews.ro ca pozitiile lui TEODOR ATANASIU l-au mahnit si spera sa fie o pozitie singulara.

CITESTE SI: RAZBOI in PNL: LIDERII LIBERALI vorbesc intr-o sedinta despre INLATURAREA si DISPARITIA DEMOCRAT-LIBERALILOR. REACTIA PNL. AUDIO

”Eu, cand am vazut, am avut asa…. o strangere de inima pentru ca inteleg ca declaratiile au fost facute in prezenta copresedintelui ALINA GORGHIU. Eu va spun un lucru: daca eu as face asemenea afirmatii in fata copresedintelui meu cred ca mi-ar trage o smetie de nu m-as mai ridica de jos, asta ca sa intelegem ce responsabilitate au sefii mari ai partidelor.

Eu nu cred ca ce spune TEODOR ATANASIU este o parere generala a colegilor nostri din vechiul PNL. Eu cred ca e o iesire necontrolata a domniei sale. La modul de exprimare nu mai trebuie niciun comentariu.

Ceea ce s-a intamplat cu aceasta fuziune si cu sustinerea domnului Presedinte Iohannis nu poate fi tradusa in acest mod.

In rest, cred ca trebuie sa depasim asemenea chestiuni si cred ca la nivelul conducerii partidului cei doi copresedinti trebuie sa aiba o discutie si sa vada daca acesta este un punct de vedere izolat sau unul care se propaga la nivelul partidului.

Ca vechi PD-ist sunt mahnit, dar sper sa fie un accident izolat sau sa nu fie adevarat.”, a explicat CEZAR PREDA pentru sursa citata.

Sursa foto: realitatea.net