REACTIE SOC despre SIMONA HALEP: Nu arata bine!

SIMONA HALEP, inainte de intalnirea cu Aleksandra Krunic: Glezna este inca afectata

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un pasionat al tenisului de inalta performanta, a analizat, pentru Sport.ro, gradul de popularitate la care a ajuns tenismena Simona Halep. Jurnalistul nu a ezitat sa o compare pe Simona Halep, numarul doi WTA, cu o alta tenismena romanca, Sorana Carstea, afirmand ca Simona este “la moda”, insa Sorana este mai talentata.

“Simona e la moda, e trendy, habar n-au. Nu stiu ce inseamna ierarhiile in tenis. Nu stiau cum se tine scorul la tenis. Nu stiu nimic despre psihologia tenisului. Atunci, vin cu alegatii de soiul asta. Domle, n-a batut-o pe Sarapova… O s-o bata cand o s-o bata. Halep e un fenomen social. Dar e bine ca se discuta despre tenis chiar si la acest nivel de fite.

Sorana e mai talentata decat Simona. Are un joc mai complet, are lovituri ascutite. Poate sa practice un joc ofensiv, poate infrange pe orice. Porecla ei este “Taietoarea de capete”. Dar Simona are un psihic fantastic, e capabila sa castige meciuri in care joaca prost. Simona nu arata bine. O spun cu tristete. Antrenorul ei nu este competent, nu stie sa-i dea indicatii eficiente. Am auzit ca e bun la pregatirea fizica”, a spus Cristian Tudor Popescu, citat de site-ul Realitatea TV.

Citeste si: SIMONA HALEP a fost ATACATA de un individ tarziu in noapte! Care a fost motivul

Simona Halep, favorita numarul 2, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu disputa, astazi, meciurile din turul doi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului competitiei.

Halep va evolua pe terenul Louis Armstrong in compania slovacei Janei Cepelova, in cel de-al treilea meci programat pe aceasta arena.

Tot al treilea meci, dar pe arena principala, Arthur Ashe, va fi cel dintre Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, si Maria Sarapova, a cincea favorita a competitiei si locul 6 WTA, conform Mediafax.

Citeste si: US OPEN: SIMONA HALEP A INVINS-O PE DANIELLE ROSE COLLINS IN TREI SETURI

Pe terenul sapte, in primul meci, Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, o va intalni pe Roberta Vinci (Italia), cap de serie numarul 28 si pozitia 30 in clasamentul mondial.

Tot la US Open, dar la dublu si in primul tur, Sorana Cirstea si Pauline Parmentier (Franta) vor intalni perechea americana Tornado Alicia Black/Bernarda Pera, in primul meci de pe terenul opt. Meciurile de astazi de la US Open incep la ora 18.00 – ora Romaniei.